RADNJA POPUT ŠPANSKE SERIJE: Otac osuđen na zatvorsku kaznu zbog INTIMNIH ODNOSA sa ženom koja mu je ujedno i ćerka

Priznali su da su počinili incest, što se kasnije dokazalo i DNK testovima.

Lifestyle
Autor:
RADNJA POPUT ŠPANSKE SERIJE: Otac osuđen na zatvorsku kaznu zbog INTIMNIH ODNOSA sa ženom koja mu je ujedno i ćerka
Otac osuđen na zatvorsku kaznu jer je imao romantičnu vezu sa ćerkom., Foto: printscreen/youtube/pictures_in_history

Trevis Fildgrov oženio je svoju 20-godišnju ćerku Samantu Keršner, koju je napustio kao dete. Bio je u zatvoru dve godine zbog incesta.

Amerikanac Travis Fieldgrove priznao je da je imao intimne odnose sa ženom koja mu je bila i supruga i ćerka. Osuđen na dve godine zatvora zbog optužbi da je počinio incest sa svojom davno ostavljenom ćerkom koja je uspela da ga pronađe nakon nekoliko godina.

Oženio rođenu ćerku koju je napustio kada je bila dete.

40-godišnjem Trevisu zabranjen je svaki kontakt sa Samanthom Kershner (21). Ovaj se par venčao 21. oktobra u Hejstingsu u američkoj državi Nebraski.

Obe su se strane, 'složile', da je incest počinjen što je i dokazano DNK testovima.

Prema sudskoj izjavi, policijski službenici Grand Islanda razgovarali su sa Trevisom i Samantom u septembru nakon što su dobili dojavu o njihovoj vezi i optužbama za incest.

Priznali su svoju romantičnu i seksualnu vezu.

Oboje su priznali da su imali i romantičnu i seksualnu vezu. Samanta je rekla policiji kako je pre otprilike tri godine obavestila svoju majku da želi da sazna ko joj je otac i da ga upozna. Majka joj je potom ispričala kako je Trevis njen otac i ugovorila im je sastanak upoznavanja.

Samanta je imala 20 godina kada su započeli svoju vezu. Prema sudskim dokumentima, kladila se sa svojom polusestrom da će se pre nje imati intimne odnose sa Trevisom.

Trevis je potom osuđen na maksimalnu zatvorsku kaznu koja je predviđena za incest u trajanju od dve godine a njegova žena i ćerka su provele 22 dana u zatvoru.

Samanu je otac napustio kada se rodila 2000. godine, i tada je započeo život sa novom partnerkom. Međutim, kada je napunila 17 godina, Trevis se vratio. Tri godine kasnije započeli su svoju vezu, prenosi 24sata.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs