"DOK SU SE OSTALI NARKOMANI BOLI PO JEDNOM, ONA JE PO 4 PUTA": Miliću je život obeležila smrt ćerke narkomanke

Ni sam pevač više ne može da poveruje šta mu se dešava, život su mu obeležile tragedije

Celebrities
12:42h Autor:
"DOK SU SE OSTALI NARKOMANI BOLI PO JEDNOM, ONA JE PO 4 PUTA": Miliću je život obeležila smrt ćerke narkomanke
Milić Vukašinović, Foto: preentscreen/Youtube

Milić Vukašinović, koji je već u julu 2018. godine morao suočiti se sa neopisivim gubitkom svoje ćerke jedinice, Maje Avdibegović, a posle toga ga je pogodila još jedna duboko potresna porodična tragedija - izgubio je svog bratanca.

Milić Vukašinović
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Ova nova nesreća dodatno je pogoršala već preplavljujuću bol koju je Milić osećao nakon gubitka svoje ćerke Maje pre nekoliko godina. Njegova porodica je ponovno zavijena u crno, a Vukašinović je morao suočiti se s nepodnošljivim gubitkom još jednog člana porodice.

Ćerka muzičara Milića Vukašinovića izvršila je samoubistvo 2018 godine oko ponoći, a u stanu u sarajevskom naselju Jezero mrtvu ju je pronašla prijateljica. Poslednjih meseci svog života, Maja Avdibegović nije bila u dobrim odnosima s ocem, a pre tragedije već je dva puta pokušala da digne ruku na sebe.

Kako je Milić tada ispričao, njegova tridesetpetogodišnja ćerka upala je u kandže narkotika iz kojih nije mogla da se izvuče.

"Zbog narkotika se sve ovo dešavalo, šta će biti drugo. Ona je dugogodišnja narkomanka, kad god joj se dešavala kriza ona je sebi sekla vene. Onda se dešavaju ove stvari. ", rekao je on tada.

Milić Vukašinović
foto: Kurir Arhiva

Samo roditelji koji imaju decu narkomane znaju kakav je to pakao.

"Ponekad je bolje da narkoman završi sa svojim životom nego da nastavi da uništava svoj život i život ljudi oko sebe. Ja sam svojoj prvoj ženi rekao da ne treba da pravimo dete, jer je moja genetika jača i znao sam da će dete biti na mene. Ja sam uvek voleo da preterujem. Dok neko popije jedno piće, ja popijem četiri dupla. Isto tako i ona. Jedan narkoman mi je ispričao da se oni ubodu i to ih drži celi dan, do naveče. A ona mora četiri puta. Moja priroda, nije imala meru."

Nekoliko nedelja pre nego što je u junu digla ruku na sebe, Maja je odlučila da se vrati svojoj velikoj ljubavi - rokenrolu. Mnogi su mislili da će u muzici pronaći spas, ali to se nažalost nije desilo.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs