SILOVAO JU JE 8 SATI, A ONDA JOJ JE STEFAN KISELINOM UNIŠTIO LICE: Nakon velike patnje i 400 operacija - ne liči na sebe

Misica Kejti Pajper koju je dečko silovao i polio kiselinom danas izgleda neverovatno, promenila je život iz korena.

Lifestyle
Autor:
SILOVAO JU JE 8 SATI, A ONDA JOJ JE STEFAN KISELINOM UNIŠTIO LICE: Nakon velike patnje i 400 operacija - ne liči na sebe
Foto: Profimedia

Slavna misica Kejti Pajper preživela je pravu agoniju kada ju je bivši dečko silovao i poli kiselinom, koja joj je uništila lice. Kejti je jedva uspela da preživi, dok je njen oporavak zahtevao mnoštvo operacija. Ona je pravi primer da se sve može, te da je volja za životom jača od svega.

Danas je aktivna više nego ikada i to na nekoliko polja. Njena nova knjiga za decu ugledala je svetlost dana, a počinje sa emitovanjem i emisija u kojoj posećuje trudnice u zatvorima i govori o svemu što prolaze dok se spremaju da donesu decu na svet, a služe višegodišnje kazne. U isto vreme bavi se i aktivizmom i na razne načine pomaže ženama koje su trpele neki oblik nasilja.

Kejti ne skida osmeh sa lica, a njena misija je jasna - pomaganje drugim ljudima.

Agonija ravna paklu

Te 2008. godine, Kejti je imala sve o čemu je maštala - bila je na vrhuncu karijere, osvojila je titulu Miss Vinčestera, radila je kako voditeljka i manekenka, zarađivala ogroman novac... a onda, u jednom trenutku, sve joj je oduzeo onaj kom je verovala najviše.

Njen tadašnji dečko, Danijel Linč, u naletu ljubomore unajmio je profesionalca Stefana Silvestrea koji je na Kejti prosuo sumpornu kiselinu, a nakon ovog monsturoznog čina, koža lica bila je potpuno otopljena, kosti oštećene, izgubila je vid na jedno oko,a povređeni su joj bili i delovi ruke.

Pre napada, Linč je seksualno napao i pretukao Pajper u hotelskoj sobi u zapadnom Londonu. Nakon što je lepa misica prekinula njihovu vezu, Linč je počeo da je bombarduje pozivima i porukama pre nego što ju je nagovorio da izađe iz kuće, a potom je usledio napad.

Međutim, to nije bilo sve. Danijel ju malo pre jezivog događaja silovao i zlostavljao čak 8 sati. Kiselina je bila samo "završetak njegove osvete".

Kejti Pajper
foto: Profimedia

Koliko je napad bio brutalan, svedoči i snimak koji se i dan - danas moće naći na Youtubu.

Napadač je mirno išao ulicom, sve dok nije naišao na Kejti, a potom je posuo kiselinom. Devojka je u agoniji utrčala u prvi kafe gde su joj gosti pritrčali u pomoć.

Povrede su bile jezive, a fotografije snimljene oko godinu dana nakon incidenta koje možete videti u galeriji ispod, svedoče u kakvom je stanju bila Pajperova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs