HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR: Bik uživa u flertu, dok Jarčeve čeka IZNENAĐENJE NA POSLU, a njima tek sledi PAKAO

Dnevni horoskop za 29. septembar kaže kako Rak mora da se potrudi oko ljubavi, a Devica će imati manjih zdravstvenih komplikacija

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR: Bik uživa u flertu, dok Jarčeve čeka IZNENAĐENJE NA POSLU, a njima tek sledi PAKAO
Horoskop za 29. septembar 2023 godine, Foto: Profimedia

Ovan

Posao: Ovnovi bi i ovog petka mogli da budu dosta poslovno angažovani, prvenstveno kada je u pitanju završavanje poslova vezanih za formalnosti i papirologiju.

Ljubav: Ovaj dan ne bi trebalo da se na polju emotivno ljubavnih odnosa bitno razlikuje od prethodnog. Bitno je da komunikaciju sa voljenom osobom održavate na pristojnom nivou.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Iako ima nagoveštaja za krupne poslovne poteze tokom ovog petka, ipak bi najtipičniji Bikovi trebali sve da prolongiraju do početka sledeće sedmice, ako je moguće-

Ljubav: I ovaj dan donosi potencijalna fina poznanstva u najavi, pa eto prilike da uživate u finoj komunikaciji, flertu za početak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizanci će i ovog petka biti dosta aktivni i to posebno na svom terenu komunikacije, a mogle bi vam pred kraj dana iskrsnuti i neke dodatne obaveze. Nema razloga za brigu, možda ćete malo kasnije izaći sa posla ali ćete bar sve završiti.

Ljubav: Neke skrivene stvari bi mogle da isplivaju u prvi plan i da naprave manju ili veću pometnju u vašim odnosima.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Pred vama su promene, nove mogućnosti se otvaraju i vi se u ovom trenutku nalazite u uzlaznoj putanji. Očekujte nove poslovne razgovore.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi današnji rezultati mogli bi da budu takođe dobri, ali pod uslovom da se malo više potrudite.

Zdravlje: Slaba cirkulacija, više se krećite.

Lav

Posao: Komunikacija i dogovori sa saradnicima veoma su naglašeni danas, što vam daje dobru osnovu da ovu radnu sedmicu uspešno privedete kraju.

Ljubav: Ukoliko ste obnovili komunikaciju sa osobom iz vaše ljubavne prošlost, potrudite se da ne ponovite iste greške.

Zdravlje: Mogući povremeni padovi energije.

Devica

Posao: Odličan dan je da Device završe sve započete obaveze, a i neke nove ideje, planove iznesu na dnevni red.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan da dragoj osobi pokažete svoju naklonost i posvetite se nekim zajedničkim aktivnostima i planovima. Možete i izaći na neko fino mesto.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Moguće je da danas dobijete interesantnu poslovnu ponudu od nekog sa kime ste ranije sarađivali. Vredi razmisliti.

Ljubav: Nemojte se opterećivati suviše razmišljanjima danas, budite opušteniji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Nešto opušteniji pristup obavezama i saradnicima očekuje Škorpije, da na taj način stavite tačku na jednu prilično napornu radnu sedmicu.

Ljubav: Dan je vrlo povoljan za izlazak, druženje sa prijateljima i opuštanje. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Tokom poslednjeg radnog dana u sedmici Strelčeve čeka par iskušenja, a najvažnije se odnosi na neproverene informacije.

Ljubav: Kod vas je prisutna nervoza, ali se trudite da se to ne odrazi na odnos sa emotivnim partnerom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Ostanite na svom nivou posvećenosti i odgovornosti i ne bi trebalo da očekujete veće probleme realizaciji tokom ovog petka. Moguć je kraći službeni put.

Ljubav: Imajte dovoljno poverenja jedno u drugo i uživajte u međusobnom razumevanju i osećaju pripadnosti.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Vodolija

Posao: Pred Vodolijama je dan koji bi trebalo da posvete potpunom angažovanju i posvećenosti zacrtanim poslovnim ciljevima.

Ljubav: Ukoliko planirate neki kraći zajednički odmor i vikend je pred vama, idealan je trenutak dag a za to iskoristite i uživate.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Ribe

Posao: Mnogima od vas se može otvoriti prilika za neko poboljšanje uslova rada, ili pak za ostvarivanje vrlo solidne nove poslovne saradnje.

Ljubav: Budite malo otvoreniji i postupite prema sopstvenoj intuiciji i osećaju kada su nova interesantna poznanstva u pitanju. Očekuje vas dosta uzbuđenja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs