OSOBE ROĐENE U OVOM ZNAKU SU SENZITIVNE PRIRODE: Imaju izoštrenu intuiciju i izuzetno jake emocije, a ovo vešto kriju

Njih treba prihvatiti kao romantične dušice i hipersenzitivce i to je nešto što najbolje opisuje ovaj znak.

Lifestyle
Autor:
OSOBE ROĐENE U OVOM ZNAKU SU SENZITIVNE PRIRODE: Imaju izoštrenu intuiciju i izuzetno jake emocije, a ovo vešto kriju
Osobe rođene u ovom znaku su senzitivne prirode, Foto: Shuterstock

Znači, osobine koje na najbolji način opisuju vaš psihološki profil su naglašena emotivnost, preosetljivost, nesigurnost, plašljivost, emotivna povodljivost, romantičnost, senzitivnost.

Sazvežđem ovog znaka upravlja Mesec i zbog toga se kaže da su Rakovi Mesečeva deca. Poznato je da Mesec prolazi kroz različite faze i da mesečev ciklus ima veliki uticaj na psihičko, emotivno i mentalno stanje ovog znaka, kao što u ostalom ima veliki uticaj na kompletnu prirodu ili naše okruženje.

Da li vam je poznata činjenica da su Rakovi podložni iznenadnim, čestim ili naglim promenama raspoloženja i da upravo zbog mesečevih faza spadaju u kategoriju hipersenzitivaca? Osoba rođena u ovom znaku često menja svoje raspoloženje ili prolazi kroz različita psihička i emotivna stanja, tako da ponekad ne treba tražiti konkretan povod ili razumljivo ili logično objašnjenje.

Ipak, ne treba zaboraviti da priroda čini svoje tako da su Rakovi izuzetno senzitivni i emotivni, ali istovremeno oni poseduju i dobar oklop. Možete biti sigurni da, oni brižljivo čuvaju sve ono do čega im je stalo i da oko sebe imaju brižljivo podignute zidove ili ograde.

Ukoliko vam je stalo da ovojite njihovo srce i da stignete do njihovog carstva, onda morate biti spremni na različite testove izdržljivosti, poverenja i emotivne privrženosti. Znači, Rak od svog partnera očekuje potpunu privrženost, beskrajnu pažnju i razumevanje, a naročito psihološku, emotivnu ili materijalnu sigurnost.

Nikako ne treba zaboraviti, da su Rakovi veoma tradicionalni i da je porodica njihovo najsigurnije utočište. Od vas ne treba očekivati veliku fizičku hrabrost i potrebu za dokazivanjem jer vama je mnogo važnije ono što posedujete u svojoj duši u svojoj porodici ili u svojoj ljubavnoj vezi.

Ukoliko zaista želite da privučete njihovu pažnju onda budite sigurni da spoljašnji efekti za njih nemaju veliko značenje jer u dubini svoje duše oni prepoznaju prave emocije i osećaju iskrenost ili dobru nameru. Znači, Rakovi jesu veoma senzitivni, zavodljivi, povodljivi, zaljubljivi, ali vaš prolazak kroz prvu kapiju ne znači ništa jer oni vas neće pustiti ni korak dalje ako u vama ne postoje ona iskrena osećanja.

Zatim, nemojte zaboraviti da Rak naprosto uživa u tome da bude pažen i mažen, ali on ima prevelika očekivanja i u tom smislu zahteva poseban tretman. Odnosno vi mu morate pružiti maksimum u bilo kom smislu a za uzvrat Rak vam nudi svoju privrženost i vernost. “Ključeve ljubavi” Rak drži u svojim rukama, a tajnu šifru čuva u svojoj glavi jer to je najsigurniji način da se trajno sačuva vaša ljubavna veza. Budite sigurni da, je to prava istina jer Rak zaista poseduje neverovatnu sposobnost i ume da sačuva svoju ljubavnu ili bračnu vezu, prenosi Astrolook.com

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs