MIMA JE ZANOSNA LEPOTICA, ALI IMA MAJKU RADU KOJA JE PRAVA TEMPIRANA BOMBA! Svi se pitaju kako starija žena TAKO IZGLEDA

Majke i ćerka plene izgledom i gde god se pojave, svi misle da su vršnjakinje!

Lifestyle
17:42h Autor:
MIMA JE ZANOSNA LEPOTICA, ALI IMA MAJKU RADU KOJA JE PRAVA TEMPIRANA BOMBA! Svi se pitaju kako starija žena TAKO IZGLEDA
Prelepa Srpkinja ima majku koja još bolje od nje, Foto: Printscreen Instagram - miimma_mima

Naša prelepa influenserak Mima, o čijem privatnom životu se u javnosti vrlo malo stvari zna, očarava sve svojim izvajanim telom posle dve trudnoće, modnim ukusom, ali i time što je izuzetno posvećena deci. Međutim, ono što još više, čini se, oduševljava njene mnogobrojne pratioce na drušvenim mrežama jeste neverovatan izgled njene majke Rade, te se nekada dešava da ih pomešaju.

Naime, kada pogledate zajedničke fotografije, deluju kao da su drugarice sličnog godišta! Obe su brinete, veoma liče, a gotovo identičan stil oblačenja imaju, pa mnoge dame ističu da su im prava modna inspriracija.

Na svakoj objavi na Instagramu Mima na sebi ima savršen stajling u bilo kojoj prilici, a u stopu je prati i mama Rada. Kako nikog ne ostavljaju ravodušnim izgledom, ispod svake slike je na desetine komplimenata, poput: "Nisam do sada video lepu majku i ćerku", "Prave ste dame", "Ne zna se koja je zgodnija", "Nikada ne bismo rekli da ti je to mama", a bilo je i onih malo šaljivijih: "Šta jedete i pijete kada tako izgledate?" ili "Da li je izmišljen eliksir mladosti, a da mi to ne znamo?!".

Mima sa decom i Radom trenutno uživa u Bodrumu u Turskoj, a putovanja su joj velika strast, te vrlo često zna da otputuje na neku luksuznu destinacije. A u njenim svakodnevnim životnim trenucima užive preko 200.000 ljudi na Instagramu. Sa druge strane, i njena mama uživa populanosti na ovoj društvenoj mreži na kojoj je prate skoro 25 hiljada ljudi.

Modna i lajfstajl blogerka ima dve ćerke - Barbaru i Eleonoru.

"Porodila sam se 13.05.2019. I rodila jednu preslatku devojčicu koja se zove BARBARA (3.940 grama i 57 centimetara). Ona je moja prva Ljubav. Ona je moj prvi pravi osmeh. Ona je sreća za koju do sada nisam znala. Ona je sve ono o čemu sam zapravo ceo život maštala. Ona je deo mene, njega, nas. Ona je naša ljubav koja je nešto najčistije na svetu. Ona je sve ono što ne može da se opiše rečima. Ona je najveći božji dar. Ona je naša ćerka. Ona je naša radost, naše bogatstvo, naše sve. Od srca želim svima vama da doživite ovoliku količinu ljubavi koju sam ja doživela i za koju sam mislila da ne postoji", napisala je Mima svojevremno.

A onda je shvatila da su emocije isto tako jake kada se postaje roditelj po drugi put. Na svet je 05. 12. 2021. godine došla, kako kaže, i njena druga princeza Eleonora.

Iako je veoma aktivna na mrežama i deli sa svojim pratiocima šta radi tokom dana, i dalje na snimcima gotovo da nema njene jače polovine, te svoj privatni život drži dalje od javnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs