ISPRAVKA: Simpsonovi nisu predvideli nestanak podmornice Titan

Izvinjavamo se čitaocima koje smo doveli u zabludu kada smo objavili tekst pod naslovom: "SIMPSONOVI OPET IZNENAĐUJU: Epizodu o izgubljenoj podmornici pisao je putnik "Titana" koji sad otkriva NEVEROVATNU STVAR" dana 23.06.2023. godine u kojem se između ostalog navodi kako je serija Simpsonovi predvidela nestanak podmornice Titan. TEKST JE SADA ISPRAVLJEN

Lifestyle
22:28h Autor:
ISPRAVKA: Simpsonovi nisu predvideli nestanak podmornice Titan
Kako su Simpsonovi predvideli tragediju sa podmornicom?, Foto: Printscreen Tviter / Mury

Demantujemo tekst pod naslovom: "SIMPSONOVI OPET IZNENAĐUJU: Epizodu o izgubljenoj podmornici pisao je putnik "Titana" koji sad otkriva NEVEROVATNU STVAR" objavljen dana 23.06.2023. godine u kojem smo između ostalog pisali kako je serija Simpsonovi (u epizodi pod nazivom "Homer's Paternity Coot)"predvidela" nestanak podmornice Titan, ali to nije istina. Na ovaj propust ukazao nam je sajt Raskrinkavanje u svojoj analizi, a tekst je sada ISPRAVLJEN.

U spomenutoj seriji Simpsonovi pod nazivom "Homer's Paternity Coot" iz januara 2006. godine Homer Simpson odlazi pod vodu da nađe blago i to sa likom za kog veruje da mu je otac. Homer ostaje bez kiseonika i budi se u bolnici nekoliko dana kasnije.

Drugi opet smatraju da su Simpsonovi "predvideli" nesrećan događaj sa podmornicom u seriji "Simpsons tide".

Sam režiser serije Majk Rajs je demantovao ove glasine.

Još jednom se izvinjavamo čitaocima zbog manipulisanja činjenicama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs