RADI KAO ČISTAČICA U TOPLESU I DNEVNO UZME 2.000 €: Uz to dobija velike napojnice, a evo kako izgleda njen radni dan

Devojka je u svojoj ispovesti otkrila kako radi kao gola čistačica i da za to uzima pozamašne sume novca.

Lifestyle
11:14h Autor:
RADI KAO ČISTAČICA U TOPLESU I DNEVNO UZME 2.000 €: Uz to dobija velike napojnice, a evo kako izgleda njen radni dan
Radi kao gola čistačica i dnevno zaradi 2000 evra, Foto: Printscreen/instagram

Već smo pisali o Ani koja radi kao gola čistačica i koja za sat uzima 50 evra, a još jedna devojka podelila je sličnu priču.

Semi iz Floride čisti stanove i kuće u toplesu i zarađuje oko 2.000 evra dnevno, plus dobija velike napojnice. Njen sat usluge čišćenja košta 300 evra, a nedavno je otkrila kako izgleda jedan radni dan.

Povrh ove pozamašne naknade koju polugola zarađuje čišćenjem, 22-godišnjakinja ističe kako dobija vrlo velikodušne napojnice.

Čistačica u toplesu progovorila je o svojoj unosnoj karijeri na društvenim mrežama čime je ubrzo privukla pažnju.

- Toliko vas želi da zna koliko zarađujem dnevno kao čistačica u toplesu. Danas sam čistila pet kuća, a naplaćujem 300 evra po satu - rekla je Semi obraćajući se pratiocima.

Raščlanjujući svoju dnevnu zaradu, Semi je objasnila kako se njeni iznosi povećavaju.

- Dakle, prva kuća 300 evra za sat i dali su mi 140 evra napojnice - otkriva.

Dobro plaćena domaćica rekla je i da ne očekuje napojnice, ali većina njenih klijenata ih ipak ostavi. Uz satnicu od 300 evra, druga kuća joj je dala 120 evra napojnice, treća 150, a četvrta kuća 110. Zatim je otkrila koliko je do sada iznosila najveća napojniva koju je dobila.

- Jedan gospodin mi je dao vrlo velikodušnu napojnicu od 200 evra, što je veoma lepo. Bila je to velika kuća i pomalo prljava - dodaje ona.

Sveukupno, Semi ovako zaradi i do 2230 evra za radni dan. Ipak, čistačica u toplesu ne može da zadrži svu svoju zaradu, jer, kako kaže, izdvaja pozamašan deo novca za obezbeđenje kako bi bila sigurna dok radi.

- Imam čoveka iz osiguranja koji sedi u autu ispred i čeka me za slučaj da se nešto dogodi i on dobija 35% onoga što zaradim - objasnila je.

To znači da njen momak iz osiguranja dobije oko 780 evra njene dnevne zarade, ali Semi je rekla da je to zaokružila na 800 jer joj njegova blizina izuzetno znači, prenosi Daily Star.

- Gde mogu da se prijavim? Želim ovo da radim - jedan je od čestih komentara koji se mogu videti ispod njenih objava.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs