ANĐELA SE KAO DEVOJČICA ZALJUBILA U ROĐAKA: Iako je njihova ljubav bila ZABRANJENA, venčali su se i danas imaju DETE

Anđela se kao devojčica zaljubila u svog prvog rođaka, a uprkos protivljenju porodice njih dvoje su se venčali.

Lifestyle
17:56h Autor:
ANĐELA SE KAO DEVOJČICA ZALJUBILA U ROĐAKA: Iako je njihova ljubav bila ZABRANJENA, venčali su se i danas imaju DETE
Anđela se kao devojčica zaljubila u rođaka, danas imaju dete, Foto: Printscreen/instagram

Već smo vam preneli ispovest devojke koja je spavala sa svojim bratom od strica, a ovo je priča o Anđeli koja se zaljubila u svog prvog rođaka i sa njim osnovala porodicu.

Prvi rođaci Majkl Li i Anđela Paeng iz Jute, SAD, podelili su priču o svojoj zabranjenoj ljubavi na rijaliti TV-u. Par, koji sada ima dete, otkrio je da su oduvek bili bliski kao deca, a da su Endžin tata i Majklova mama bili brat i sestra.

Majkl i Anđela su prvi rođaci
Majkl i Anđela su prvi rođaci foto: Printscreen/instagram

Ipak, par je bio primoran da se razdvoji nakon što su ih roditelji uhvatili kako se ljube u garderobi. Majkl je ispričao za "Extreme Love" o jednom trenutku u drugom razredu kada su on i Anđela polako zajedno plesali u ormanu i bili uhvaćeni u ljubljenju.

Kada su Anđelini i Majklovi roditelji shvatili šta nameravaju, odlučili su da na neko vreme drže rođake razdvojene.

Par je nastavio život, čak su se i venčali sa drugim ljudima, ali i razveli - ali porodično okupljanje zbližilo ih je više nego ikada ranije.

Uprkos tome što se nisu videli godinama, par je i dalje osećao iskru i odlučili su da nastave tamo gde su stali. Nakon zabavljanja, par je doneo odluku da svojoj porodici ispriča istinu i smislio je prilično nekonvencionalan način da to učini. Da bi svojoj porodici saopštili vest, Anđela i Majkl su odlučili da postave grafičku fotografiju poljupca na svojoj porodičnoj Fejsbuk stranici.

"Ali izgledalo je da ta šaljiva najava nije osvojila porodicu. Bili su šokirani i užasnuti“, objasnio je Majkl. Uprkos negativnom odgovoru, par je odlučio da više neće izgubiti jedno drugo i vezali su se. Par je krenuo u Kolorado da se venčaju jer je to ilegalno u njihovom rodnom gradu, Juti.

Godine 2019. par je očekivao svoje prvo zajedničko dete, ali doktor nažalost nije mogao da pronađe otkucaje srca. Međutim, šest meseci kasnije, rođaci su potvrdili da ponovo očekuju bebu i dočekali su svog sina Erika 2020.

Rođaci su možda zadovoljni svojom ljubavnom pričom, ali mnogi ljudi na društvenim mrežama vide problem u njihovoj vezi. "Kao da nije dovoljno loše biti rođaci. Zašto moraju tako da se ljube?!" tvitovao je jedan gledalac koji je gledao priču para.

Drugi je primetio: „Samo sam znao da ću u nekom trenutku videti bliske rođake kako se vole u ovoj emisiji. „Teško je gledati rođake koji se ljube. Osećam da igraju na faktor šoka“, dodao je treći, piše Najžena.rs.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs