"KAŽU MI DA IMAM OGROMNE GRUDI, ALI JA HOĆU DA BUDU JOŠ VEĆE" Za operacije je dala 33.000 evra, ali nema nameru da stane

Džezmin Dej iz Melburna, smatra da njene trenutne grudi još ne zadovoljavaju standarde kojima ona teži.

Lifestyle
Autor:
"KAŽU MI DA IMAM OGROMNE GRUDI, ALI JA HOĆU DA BUDU JOŠ VEĆE" Za operacije je dala 33.000 evra, ali nema nameru da stane
Žena sa najvećim grudima želi da ih operiše da budu još veće, Foto: Printscreen/instagram

Nedavno smo pisali o Mariji Magdaleni koja je postala kraljica silikona, a ova devojka preti da joj postane ozbiljna konkurencija.

Kao tinejdžerka Džezmin Dej je zbog svog izgleda trpela uvrede i ismevanje vršnjaka jer je bila gojazna, pa je s godinama rešila da se drastično promeni.

Džezmin Dej, računovođa iz Velike Britanije, počela je redovno da vežba, promenila je ishranu i prilično smanjila količinu slatkiša. Uz to je potrošila oko 33.000 evra na plastične operacije, kako bi izgled dovela do savršenstva, a najviše novca uložila je u grudi.

Džezmin Dej potrošila je 33.000 evra na operacije
Džezmin Dej potrošila je 33.000 evra na operacije foto: Printscreen/instagram

"Radila sam u kancelariji od devet do pet kao računovođa, ali stalno sam se borila s depresijom zbog svoje težine. To je išlo do te mere da više nisam videla smisao života. I tako sam počela da menjam svoj život. Počela sam da dižem tegove i uživala sam u tome", otkrila je.

Za tri godine je izgubila 27 kilograma, a uz to je povećala grudi, podigla zadnjicu, ali kako kaže i dalje nije u potpunosti zadovoljna.

Iako je zasad dostigla veličinu približnu jakim sedmicama, Džezmin smatra da njene trenutne grudi još ne zadovoljavaju standarde kojima ona teži. S druge strane, okrutni komentari na njen račun pristižu svakodnevno sa svih strana, ali ona ona tvrdi da je to uopšte ne zanima.

Džeznim Nije u potpunosti zadovoljna izgledom
Džeznim Nije u potpunosti zadovoljna izgledom foto: Printscreen/youtube

"Operacija zahtevaju pauzu u životu, tako da za sada imam plan da sve ostane ovako kako je sada. Ali, lagala bih kada bih rekla da ne želim veće grudi", ističe Džezmin koja je dala otkaz na prethodnom poslu i sada zarađuje na platformi OnlyFans.

"Moji obožavaoci su oduševljenim snimcima koje sve češće pravim. Tako je zabavno snimati ih", dodala je ona, a kako je otkrila mesečno zaradi oko 26.000 evra kao model na ovoj platformi.

1 / 7 Foto: Printscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs