MARIJA JE IMALA OGROMNE GRUDI A ONDA JOJ JE PUKAO JEDAN IMPLANT: Njen izgled je sada JEZIV, ali ona misli da je prelepa

Marija Magdalena, prvu operaciju je obavila sa 21. godinom, a nema šta nije promenila na svom telu.

Lifestyle
12:04h Autor:
MARIJA JE IMALA OGROMNE GRUDI A ONDA JOJ JE PUKAO JEDAN IMPLANT: Njen izgled je sada JEZIV, ali ona misli da je prelepa
Kraljica silikona nakon pucanja implanta izgleda zastrašujuće, Foto: Printscreen/instagram

Marija Magdalena potrošila je više od 100.000 dolara na plastične operacije. Postala je poznata zbog izgleda koji zabrinjava i najveće stručnjake na svetu, a zbog silnih operacija zamalo je umrla, ali više puta isticala da neće da prestane da ide pod nož.

Nedavno je 26-godišnjakinja predstavila svoje najnovije transformacije nakon što je uradila četvrtu operaciju nosa kako bi napravila "Barbi nos", kao i operaciju "mačijeg oka" kako bi se napravilo iskošeno oko. Meri redovno dokumentuje svaku promenu na Instagramu, a svojim pratiocima je pokazala svoje "novo lice".

Marija Magdalena redovno ide pod nož
Marija Magdalena redovno ide pod nož foto: Printscreen/instagram

- Moja gornja usna se još uvek ne pomera od operacije! Još je natečena od operacije nosa, pa je čak i pričanje čudno - rekla je ona nakon operacije.

Sada je svoje pratioce zabrinula i iznenadila najnovijim fotografijama, kada se suočila sa neželjenim ishodom operacije. Naime, njoj je pukao silikon u grudima, a podelila je prilično uznemirujuću fotografiju sa samo jednim džinovskim implantom. Tom prilikom je pratiocima saopštila da se vraća prirodnom izgledu i da će povaditi sve implante iz grudi.

Marija se nedavno suočila sa pucanjem implanta u grudima
Marija se nedavno suočila sa pucanjem implanta u grudima foto: Printscreen/instagram

Kada pukne implant ispunjen silikonskim gelom, gel može ostati u kapsuli ili u tkivu ožiljka koji se formira oko implantata. što može dovesti do truljenja tkiva, ali i sepse.

Njeni implantati za grudi bili su veličine 38J, ali je ona takođe nosila ekspandere u grudima kako bi joj bile veće.

Meri je 2018. godine zamalo umrla na operacionom stolu tokom zahvata da bi dobila "najdeblju vaginu na svetu".

- Ja sam je dizajnirala po narudžbi, tako da imam najdeblje "usne" na svetu. Zamalo sam umrla tokom procedure. Morala sam da dobijem dve transfuzije krvi. Doktor je rekao da gubim toliko krvi i da sam veoma bleda. Mislio je da ću umreti - rekla je za "The Sun" bivša striptizeta.

Marija je svaku operaciju radila po nekoliko puta
Marija je svaku operaciju radila po nekoliko puta foto: Printscreen/instagram

Marija Magdalena, prvu operaciju je obavila sa 21. godinom, kada je započela da radi kao striptizeta i poslovna pratnja. Do sada je korigovala vilicu, operisala nos, zatezala oči i kožu, ugradila silikone u usnama, grudima, zadnjici, išla na liposukciju, a svaki od ovih operacija uradila je po nekoliko puta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs