"MOJ POSAO JE DA KUVAM, PEREM I DA USREĆIM MUŽA" Živi da služi njegovim potrebama i 5 sati dnevno provodi u kuhinji

Esti Vilijamst veruje u tradicionalnu podelu uloga i kaže da je njen posao da olakša život svom suprugu.

Lifestyle
12:26h Autor:
"MOJ POSAO JE DA KUVAM, PEREM I DA USREĆIM MUŽA" Živi da služi njegovim potrebama i 5 sati dnevno provodi u kuhinji
Pet sati dnevno porovodi u kuhinji da bi usrećila muža, Foto: Printscreen/instagram

Postoji mnogo teorija o tome šta čini uspešan brak i srećnu porodicu. Esti Vilijams (25) iz Virdžinije, SAD, smatra da je žena odgovorna sa sreću i blagostanje u domu.

Zbog toga ona pet sati dnevno provodi u kuhinji i kaže da je njen posao da olakša život svom suprugu. Veruje u tradicionalne podele uloge i tvrdi da bi muž trebao da bude taj koji hrani i štiti svoju porodicu, dok bi žena trebala da preuzme ulogu domaćice.

Uprkos tome što ona i suprug nemaju dece, Esti se ne slaže s tim da žene moraju da budu ravnopravne sa muškarcima, da rade i zarađuju, a nakon posla da kuvaju i čiste.

Njen suprug Konor (23) radi kao električar, dok Esti ostaje kod kuće kako bi njihov dom uvek bio čist i ručak skuvan. Kaže kako svaki dan provede do pet sati pripremajući obroke.

Esti vilijam uživa u ulozi domaćice
Esti vilijam uživa u ulozi domaćice foto: Printscreen/instagram

- Ručak suprugu kuvam veče pre, slažem mu odeću da sve bude organizirano i pobrinem se da kuća bude čista i da dobro miriše kad dođe kući. Služim svim njegovim potrebama kako bih mu olakšala život. Definitivno nisam odrastala u tradicionalnom okruženju. Roditelji su mi se razveli kad sam bila dete, a mama je spajala kraj s krajem. Znala sam da ne želim da budem žena koja radi po celi dan, a onda mora da održava i kuću. Oduvek sam znala da želim da budem domaćica i da imam partnera koji ceni tu ulogu - ispričala je Esti.

- Kada smo se upoznali, studirala sam meteorologiju, ali nedugo nakon što smo započeli vezu odustala sam od fakulteta. Nisam ni planirala da imam karijeru jer sam znala da želim da ostanem kod kuće i brinem o domu i svom mužu - dodala je.

Iako je svaki dan u kući Esti se trudi da izgleda dobro. Uvek ima sređenu frizuru i šminku i stalno nosi haljine.

- Volim da izgledam lepo. Takođe, imam vremena za hobije i nove veštine, tako da trenutno učim kako da održavam baštu, a uskoro ću početi i s umetničkim klizanjem. Konor ne mora prstom da mrdne po kući jer naporno radi da bi nas izdržavao - rekla je Esti i dodala da se ona i suprug nadaju da će ubrzo dobiti i decu.

- Volela bih da ih školujem kod kuće. Jako verujem u odrastanje u kućnom okruženju, naročito u ovo današnje vreme - zaključila, a prenosi The Sun.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs