ON IMA 84, A ONA 24 GODINE I NEDAVNO SU SE VENČALI: "Očajnički želimo decu, nadamo se da ćemo dobiti bar dvoje"

Uprkos razlici od 61 godine Mirakl i Čarls uživaju u svojoj ljubavi i nadaju se da će uskoro dobiti prinovu.

Lifestyle
18:41h Autor:
ON IMA 84, A ONA 24 GODINE I NEDAVNO SU SE VENČALI: "Očajnički želimo decu, nadamo se da ćemo dobiti bar dvoje"
Deda od 85 godina oženio se devojkom od 24 godine, Foto: Printscreen/TikTok

Mirakl Podž (24) i njen suprug Čarls Podž (85) iz Misisipija brzo su se zaljubili nakon što su se upoznali u perionici veša - i sada razmišljaju o proširenju porodice, uprkos tome što 85-godišnjak stariji od njenog dede.

Upoznali su se 2019. i par se ubrzo skrasio. Penzionisani agent za nekretnine Čarls odlučio je da prizna svoja osećanja medicinskoj sestri Mirakl godinu dana kasnije i zaprosio ju je u februaru 2020.

@mnigeria98 RECAP OF BERMUDA✈️✈️ Weather Wasn’t Too Bad For December, about 60/70 degrees. YOU HAVE TO TRY A RUM SWIZZLE ?? (drink) Now we’re headed somewhere else ?? #traveltiktok #travel #bermuda #loveislove #baeandI #mylove #fyp #viral #share #heartit #like #love #foryourpage #foryoupage #foryou #fy #fypシ #oldermanyoungerwoman #olderman #hubby #bigdude ♬ Groove With You - The Isley Brothers

Uprkos razlici od 61 godine, par razmišlja o veštačkoj oplodnji u nadi da će zasnovati porodicu kako bi osigurali da Čarls, koji nema dece, iza sebe ostavi naslednika. Mirakl kaže da su njena mama Tamika (45) i deda Džoi (72) podržavali vezu od početka nakon što su videli koliko ju je Čarls usrećio, ali tatu Karema (47) bilo je teže da ubedi.

- Jednog je dana je samo ušetao u perionicu, bacio parče papira i rekao 'zapiši svoj broj' kao pravi igrač. Bio je moj vitez u sjajnom oklopu - kaže Mirakl, dodajući kako se nije osećala čudno zbog njega, naprotiv osećala se sjajno.

@mnigeria98 Y’all Just Random Videos Of My Man & I???? It’s Not For Those That Don’t Understand, This Is The LOML, My Bestfriend, My Helper, My Backbone, My Shoulder To Cry On, The Man WHO Made Me Into The Woman I Am Today, My Charlie???? & I Wouldn’t Have It Any Other Way????? #myoldman #oldermanyoungerwoman #fyp #fypシ #couplestiktok #tiktokcouples #DidYouYawn #foryoupage #compilation #charlieandmiracle #familytiktok #viralcouple #viral #loveislove #love ♬ original sound - M?✨

- Znala sam da je stariji, ali nisam tačno znala koliko ima godina. Kada sam saznala, već je bilo kasno, prošlo je nekoliko meseci i već sam gajila osećanja prema njemu - otkriva devojka navodeći kako je on rođen 1937.

Nikada se nije obazirala na njegove godine, želeli su da pokušaju i da vide kako će im ići.

- Nije me briga da li ima 100 ili 55 godina, sviđa mi se takav kakav je. Mislila sam da ima možda 60 ili 70 jer izgleda tako dobro. Uvek je budan i aktivan. Moj deda je rekao da je srećan ako sam ja srećna i ako je to ono što želim, dok je moj tata bio protiv - ističe.

Trebalo joj je dosta vremena da ga uveri, a on jednostavno nije želeo da izgubi ćerku.

@mnigeria98 People Fall In Love In Mysterious Ways❤️❤️?? That’s Us All The Wayyy?? Had To Run This Backk After I edited A Little Lol, But I Love My Sugar?? #babyPogue #fyp #fypシ #foryoupage #foryourpage #olderman #youngerwoman #oldermanyoungerwoman #loveislove #idcidc ♬ Thinking out Loud - Ed Sheeran

- Da nije došao na moje venčanje, izgubio bi me zauvek. Rekla sam mu da mi treba njegova podrška i da me otprati do oltara. Jednom kada je upoznao Ćarlsa i razgovarao s njim, zavoleo ga je - kaže ona.

- Ona je sjajna. Dan venčanja je bio predivan, bio je to najbolji dan u mom životu. Nema problema s razlikom u godinama. Oni koji ostavljaju komentare na internetu ne čine razliku, samo ih puštamo da rade svoje. Jako smo srećni zajedno. Radujemo se zajedničkom osnivanju porodice - kaže Čarls.

Par se venčao u junu prošle godine, a Mirakl taj dan opisuje kao 'najbolji dan' u svom životu. Uprkos razlici u godinama, ona kaže da očajnički želi da zasnuje porodicu s Čarlsom i nada se da će imati dvoje dece iako zna da će ga ona nadživeti.

Mirakl želi porodicu sa Čarlsom
Mirakl želi porodicu sa Čarlsom foto: Printscreen/TikTok

Mirakl tvrdi da je njena veza privukla mnogo negativne pažnje i zlobnih komentara na internetu, a par često pogrešno smatraju ocem i ćerkom, prenosi Mirror.

- Jednom smo išli na Floridu na odmor. Iznajmljivali smo auto i gospođa je rekla 'o, je li ovo tvoj tata?' i rekla sam joj 'da, ovo je moj tata, hej tata, tata'... Ja sam šašava osoba pa se ne ljutim. U javnosti me čak nije briga, ne mislim o tome kao o čudnom, samo provodim svoj dan. Pojedinci na internetu čine da se osećam čudno. Dobijam negativnu reakciju od onih koji me ne poznaju i ne vole, oni to nazivaju onako kako oni to vide - ispričala je.

Mnogi su joj govorili da iskorićava Čarlsa.

- Naravno, spominju finansije, ali ja sam medicinska sestra. Krenula sam u medicinsku školu kad sam ga upoznala. Biću dobro s njim ili bez njega po pitanju novca. Moj izbor je da budem s njim i osećam se dobro - zakllučila je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs