NAJGORA STVAR U KUĆI ZBOG KOJE NIKAD NEMATE DOVOLJNO NOVCA: Kako da napravite UGAO BOGATSTVA da bi vam pare same stizale

U nastavku teksta saznajte kako da privučete novac u svoj dom uz pomoć fen šui metoda.

Lifestyle
Autor:
NAJGORA STVAR U KUĆI ZBOG KOJE NIKAD NEMATE DOVOLJNO NOVCA: Kako da napravite UGAO BOGATSTVA da bi vam pare same stizale
Ugao bogatstva - kako privući novac?, Foto: Shutterstock

Svaki deo kuće može da ima pozitivan uticaj na život, smatraju poznavaoci feng šui principa, a za novac je navodno "nadležan" ugao bogatstva. Njega određujemo tako što utvrdimo gde je najdalja jugoistočna tačka u domu.

Najbolje bi bilo da u tom delu obavljate sve što je vezano za novac - pripremate račune, držite gotovinu u rezervi za kućne potrebe, čuvate priznanice. U ovom prostoru treba da postavite simbole koji - za vas - predstavljaju bogatstvo i ispunjavaju vas osećajem da živite u obilju, piše Lepa & Srećna.

Za novac je navodno nadležan ugao bogatstva
Za novac je navodno nadležan ugao bogatstvafoto: Shutterstock

Univerzalni feng šui simboli koji privlače novac su biljke zlatni bršljan, "dolar" (poznat i pod imenom "žad") ili pahira. Izaberite onu koju vi najviše volite i koju možete s lakoćom da negujete.

Ako se dvoumite oko drugih detalja u vezi sa uređenjem, dobre boje su srebrna i plava, naročito nijansa tirkiza, povoljne su slike prizora iz prirode, a ogledala možete postaviti tako da se ove slike u njima ogledaju.

U uglu novca nikako ne valja da se skuplja nered
U uglu novca nikako ne valja da se skuplja nered foto: Shutterstock

Najgore što možete da uradite jeste da dozvolite da se u uglu novca skuplja nered. Ako tu ima prašine, paučine i prljavštine, energija je statična, a novac nikako ne pristiže. Ako se, pored toga, još i ljušti boja na zidovima, računajte da će vam i novčanik biti prazan, tvrde feng šui učitelji.

Oni podsećaju i da u svakoj prostoriji takođe treba voditi računa o jugoistočnom uglu, jer je to "obilje u malom" tako da možete da ponovite neki od simbola i na tim mestima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs