HOROSKOP ZA 30. JANUAR: Devicama se vraća osoba iz prošlosti, a NJIH očekuje naporan dan na svim poljima

U nastavku teksta saznajte šta vam zvezde donose za 30. januar 2023. godine .

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 30. JANUAR: Devicama se vraća osoba iz prošlosti, a NJIH očekuje naporan dan na svim poljima
Horoskop za 30 januar 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Radna energija na visokom nivou, predstavljaće ovog prvog radnog dana u sedmici, odličnu osnovu za predstavljanje novih planova i pokretanje realizacije visokih ambicija svojstvenih Ovnovima.

Ljubav: U zavisnosti od toga šta hoćete i u kojoj se situaciji nalazite, pokušajte da maksimalno iskoristite povoljne okolnosti na polju ljubavnih relacija.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Nesmotrene greške, pokušajte izbeći dodatnim oprezom i proverom. Nema razloga da žurite, iako osećate povećan pritisak vezan za određene rokove.

Ljubav: Nemojte žuriti sa odlukama, ispoštujte vama svojstvenu potrebu da idete na sigurniju i stabilniju varijantu, vreme je na vašoj strani.

Zdravlje: Bez bitnijih zdravstvenih upozorenja.

Blizanci

Posao: Uz malo veći mentalni napor što za vas nije nesvojstveno, kao i uz pomoć osobe iz poslovnoog okruženja, imate realne šanse da sve obaveze uspešno privedete kraju, onako kako ste zamislili.

Ljubav: Nešto usporeniji tok ljubavnih događaja, očekuje vas tokom ovog dana. Biće vam potrebno malo dodatnog anagažovanja, ukoliko želite da neke stvari pokrenete na emotivnom planu.

Zdravlje: Manji problemi sa zglobovima.

Rak

Posao: Veoma uspešan prvi radni dan, očekuje većinu pripadnika astrološkog znaka Raka. Pokušajte da se ne preopteretite obavezama, već ukolkiko je moguće teret podelite sa najbližim saradnicima.

Ljubav: Prepustite se i uživajte u razmeni finih emocija i nežnosti sa dragom osobom.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće stanje svih zdravstveno osetljivih tačaka.

Lav

Posao: Tipični predstavnici ovog sazvežđa imaju danas vrlo dobre predispozicije za uspešnu realizaciju profesionalnih ciljeva, posebno na polju dogovora i tako zablistaju na profesionalnom planu.

Ljubav: Potencijalno nezadovoljstvo obuzdaćete ukoliko se opustite, i više nego inače prepustite dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Odlične predispozicije za uspešnu realizaciju bezmalo svih započetih poslova na profesionalnom polju, očekuju danas većinu tipičnih predstavnika Devica. Samo napred.

Ljubav: Na vašem ljubavnom nebu, interesnatan bi mogao da bude povratak vaše stare simpatije iz prošlosti.

Zdravlje: Osim povremene napetosti, nema većih upozorenja na polju zdravlja.

Vaga

Posao: Ne bi bilo mudro danas da započinjete drugu ili treću obavezu, a da niste završili sa prvom. Iako imate sasvim dovoljno energije, potrudite se da je ne rasipate bez veće potrebe.

Ljubav: Dajte svoj maksimalni doprinos kako bi razjasnili dileme, odnosno nemojte ostaviti drugoj strani da nagađa i eventualno nešto pogrešno shvati.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog sistema.

Škorpija

Posao: Nije baš najpovoljniji dan za dokazivanje sebi i drugima šta i koliko možete, akcenat stavite na rutinsko odrađivanje započetih poslova.

Ljubav: Nije isključeno da dođe do bar jednog zanimljivog upoznavanja potpuno nove osobe na vašem ljubavnom putu, pa eto prilike za makar jedan fini lagani flert.

Strelac

Posao: Za očekivati je tokom ovog prvog radnog dana dođe do nekih nesuglasica sa nadređenima, vezanih pre svega za neka kašnjenja u realizaciji. Pokušajteda ispravite propuste.

Ljubav: Nije povoljan dan da se bavite donošenjem nekih važnih odluka, pokušajte da još jednom iz više uglova sagledate aktuelnu ljubavnu situaciju.

Zdravlje: Obratite pažnju na pad imuniteta.

Jarac

Posao: Pozitivne okolnosti tokom ovog dana,donose Jarčevima mogućnost da bolje i lakše svoje stavove nametnu okruženju, bez većeg otpora i nepotrebne borbe sa poslovnim neistomišljenicima.

Ljubav: Ne žurite sa donošenjem kapitalnih odluka, pokušajte pre svega da ispoštujete sebe i svoje osnovne principe.

Zdravlje: Nema značajnijih zdrvastvenih upozorenja.

Vodolija

Posao: Posavetujte se pre svega sa bar još jednom osobom od poverenja pre nego što sklopite novi poslovni dogovor.

Ljubav: Obratite pažju na signale koji vam stižu odo osobe iz neposrednog poslovnog okruženja, koja vas već neko vreme simpatiše.

Zdravlje: Prokontrolišite rad endokrinog sistema.

Ribe

Posao: Prosečan i stabilan početak radne sedmice je pred većinom tipičnih Riba, da bez većeg napora privedu kraju zacrtane poslovne aktivnosti.

Ljubav: Nemojte gušiti svoja najfinija osećanja, samo pokušajte da balansirate između strasti i razuma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs