12.12 SE SMATRA NAJMOĆNIJIM DANOM U GODINI, JER SU DANAS ČUDA MOGUĆA: Za ispunjenje želja treba uraditi samo 1 stvar

12. decembar oduvek je bio broj koji numerolozi smatraju anđeoskim, te se za ovaj dan kaže da su "sva čuda moguća"

Lifestyle
13:58h Autor:
12.12 SE SMATRA NAJMOĆNIJIM DANOM U GODINI, JER SU DANAS ČUDA MOGUĆA: Za ispunjenje želja treba uraditi samo 1 stvar
12.12 se smatra najmoćnijim danom u godini, Foto: Shutterstock

Dvanaestog dana decembra otvara se portal broja 12 što znači da pozitivna energija ulazi u sve nas.

Ovaj numerološki niz svakom od nas doneće određenu moćnu poruku svemira. Na primer, ako ste na pogrešnom putu, pojaviće se osećaju koji će vas podstaći da se vratite na raskrsnicu života i odaberete dobar put za sebe. Ili, postaćete svesni svojih grešaka iz prošlosti i znaćete koje aspekte svog žibota treba promeniti da biste postali najbolja verzija sebe.

Sve što treba da uradite je da budete otvorenog uma i pratite znakove koje vam Univerzum šalje.

Devojka, Noć, Želje
foto: Shutterstock

12 je u numerologiji moćan broj koji simbolizuje pozitivne promene, ali one su jasne, lagane i direktne. Označava kraj jednog ciklusa i otvaranje novih vrata života u kojima ćete uspeti da se suočite sa izazovima i pronađete više nade za godinu koja nam tek dolazi.

Takođe, ovaj niz nas podstiče da izgradimo bolje veze i odnose sa bliskim ljudima, oprostimo i obnovimo neka stara prijateljstva u ljubavi. Podstiče nas da se povežemo sa vlastitim bićem, pročitamo kodove sopstvene duše i odgonetnemo šta je to što nam više nije potrebno i što nas sabotira. Takvu energiju vredi otpustiti, a prihvatiti i prigrliti novu kosmičku snagu promena koja nam stiže.

Danas je važno započeti nešto novo, nešto što ste dugo želeli da uradite. Sve što danas započne, ima izgleda da doživi veliki uspeh.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs