VRATA ĆE VAS SE OTVORITI

DANAS JE MAGIČAN I MOĆAN DAN 7.7: Ako želite da vam se sreća osmehne, uradite OVIH 5 stvari

Kako da vam do večeras niz 7-7 ostvari želju - evo koje 4 stvari danas treba da uradite!

Lifestyle
11:47h Autor:
DANAS JE MAGIČAN I MOĆAN DAN 7.7: Ako želite da vam se sreća osmehne, uradite OVIH 5 stvari
Koji broj donosi sreću?, Foto: Shutterstock

Numerolozi ističu da danas nije običan dan, već dan ogledala na koji se spajaju dve sedmice. 7.7. 2022. godine nosi sa sobom energiju niza 7-7 i podseća nas kako možemo da privučemo sreću.

Sedmica je srećan broj, onaj koji može da vas poveže sa obiljem, podstakne na ostvarivanje svojih ciljeva i planova, piše Sensa.

Donosimo vam 5 stvari koje treba da uradite za ostvarenje želja i privlačenje sreće:

brojevi 7
foto: Shutterstock

1. Proširite krug prijatelja - Upoznajte prijatelje, provedite vreme sa rođacima, kolegama. Energija povezanosti i sreće donosi mir i radost kakvu niste očekivali.

2. Budite zahvalni na onome što vam se dešava - Čak i ako postoje poteškoće, cenite ih, jer će vas one učiniti jačim i mudrijim. Budite zahvalni na svakom lepom trenutku i izazovu u životu jer ćete se tako razvijati i napredovati.

3. Ovo je dan kada se treba osloboditi neprijatnih misli i uspomena, fokusirajte se na nešto zanimljivo i prijatno. Svako ima priliku da izvuče srećnu kartu i uživa u životu. Verujte u najbolje.

4. Budite kreativni - U ostvarenju ciljeva potrebno je da se bavite duhom kreativnosti, posebno u ostvarenju ličnih namera. Kada se posvetite svojim idejama na kreativan način, otvoriće vam se vrata uspeha i razvoja.

5. Ovaj dan je izuzetno povoljan za ljubav - velika sreća može da vam se osmehne i u ljubavnoj sferi. Nemojte se plašiti da priznate osećanja osobi koja vam se dopada - ovo je energija koja podstiče da se zbližite.

partneri, Ljubav
foto: Shutterstock

Do večeras isplanirajte svoje aktivnosti, razmislite šta možete da promenite i budite srećni za svaku priliku i šansu.

Do kraja dana ne zaboravite i da zamislite želju, vizualizujte je i osvestite - čuda su moguća.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs