promocija

MTS TI POKLANJA 150 GIGABAJTA

Sezona mts poklona nema granica. Novi poklon u nizu je 150 GB interneta za sve korisnike koji u julu ili avgustu odaberu neku od Omorika tarifa. Nakon odabira željene Omorika tarife, narednih šest meseci mts daruje dodatnih 25 GB – ukupno 150 GB za bezbrižno surfovanje. Pa ko uspe sve da potroši!

Lifestyle
Autor:
MTS TI POKLANJA 150 GIGABAJTA
Foto: Promo

Pravi je trenutak da se opredelite za neku od Omorika tarifa. Bez obzira da li ste uzeli Omoriku 3, 8 ili 16, cena pretplate biće ista - 1.599 dinara u prvih 12 meseci korišćenja u slučaju da imate dvogodišnji ugovor. Izaberete li, primera radi, Omorika 16 tarifu, očekuju vas neograničeni pozivi u zemlji, neograničeno korišćenje aplikacija Fejsbuk, Vajber, Votsap, Instagram, Tviter i TikTok, kao i 41 GB u prvih šest meseci sa dodatno surfovanje.

Mts
foto: Promo

Dobre vesti i za one kojima su potrebni zaista neograničeni internet, pozivi, poruke, i dodatni gigabajti u romingu. Sve što je potrebno jeste da izaberu Soko Lite ili Soko Max tarifu i narednih šest meseci pretplata će im biti umanjena 25%, uz uslov da se opredele za tarifu u trajanju od 24 meseca. Požurite u poslovnicu radi dodatnih informacija ili posetite stranicu mts.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs