MLADENCI PRIPREMITE SE! Novi hit za prvi ples je spreman!

Muzika
17:43h Autor:
MLADENCI PRIPREMITE SE! Novi hit za prvi ples je spreman!
Foto: Promo

Neposredno nakon što se veći deo benda na čelu sa frontmenom Dejanom Jalićem, vratio sa odmora, "Dijamanti bend" rešili su da osveže muzički etar novom himnom za "prvi ples" pod nazivom "Da te ženim ja". Poznato je da je ovaj sastav najtraženiji upravo za privatne a među njima i svadbene proslave pa je upravo pevač "Dijamanata" Mladen Rosić nedavno izveo prvi ples na sopstvenom venčanju sa izabranicom Milicom upravo uz hit koji danas lansiraju.

Jedan od najpopularnijih bendova na našim prostorima, kako po svirkama, tako i po projektima koje često objavljuju, spremali su brižljivo tj. pesmu za svadbeni ples koju potpisuju Nebojša Višanović I Alek Aleksov.

‘’Da te ženim ja’ je namenska za veselja, ali je ujedno i poklon njihovoj publici u periodu dok se zahuktavaju brojna jesenja slavlja na kojima će I sami svirati.

Dijamanti bend
foto: Promo

- Pesma je jako romantična, pozitivna i vedra i spot prati tematiku pesme, tako da verujemo da će se ljudima jako dopasti. U spotu smo obučeni u belom, biće i mlada u spotu, kao i plesači koji prate čitavu priču.

Dijamanti bend
foto: Promo

Muzičari ističu da objavljuju pesmu po pesmu sa nadom da će uskoro i objaviti svoj CD, moguće pred neki budući solistički koncert.

Dijamanti bend
foto: Promo

Dijamant bend je poznat po "dizanju atmosfere " pa nema sumnje da će mladenci na plesnom podijumu "nogama I rukama" izvoditi plesne bravure dok zamišljaju svoju srećnu budućnost.

Dijamanti bend
foto: Promo
1 / 23 Foto: Promo

Pogledajte spot:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs