U LICU IMA TOLIKO HIJALURONA DA ĆE PUĆI, ALI NE ODUSTAJE: Nakon što su ga svi odbili za korekcije, filere ubrizgava sam

Kuvar iz Engleske stavlja filere na svakih šest nedelja, a kada su saloni odbijali da mu i dalje rade usluge korekcija počeo je da ih ubruzgava sam

Lifestyle
11:33h Autor:
U LICU IMA TOLIKO HIJALURONA DA ĆE PUĆI, ALI NE ODUSTAJE: Nakon što su ga svi odbili za korekcije, filere ubrizgava sam
Kuvar iz Engleske sam sebi ubrizgava filere u lice i usta, Foto: Printscreen/Facebook/Alan John Jackson

Alan Džekson (27) iz Britanije procjenjuje da ima oko 30 ml filera samo u usnama, kao i još veće količine u obrazima, vilici, nosu i bradi. Nakon što je postao zavisan o popularnim tretmanima lepote, većina salona počela je da odbija da mu takve usluge pruža.

Čak i retki koji pristanu da ga prime, obično to rade pod uslovom da potpiše dokument kojim se odriče bilo kakvog prava na tužbu ako nešto pođe po zlu.

Alan je postao zavistan od plastičnih operacija
Alan je postao zavistan od plastičnih operacija foto: Printscreen/Facebook/Alan John Jackson

Alan je sada uzeo stvari u svoje ruke i potrošio oko 1.500 funti na kurs kako bi naučio da sam sebi ubrizga filere da ubuduće ne bi morao da se oslanja na druge.

"Počeo sam s filerima kad sam imao 20 godina, i to s usnama koje sam kasnije još par puta dopunio", rekao je Alan koji je po profesiji kuvar i radi u domu za stara lica.

"Svestan sam da je to zavisnost, ali nakon stavljanja filera osećam se mnogo bolje u svojoj koži", rekao je on jednom prilikom.

S obzirom da nove količine filera ubrizgava na svakih šest nedelja to je dovelo do deformacije lica, ali i kože koja više nije elastična kao pre.

Alan je počeo sam sebi da ubrizgava filere
Alan je počeo sam sebi da ubrizgava filere foto: Printscreen/Facebook/Alan John Jackson

"Postoji rizik da vam usne popucaju, a obrazima rastežete kožu. Ako pustim da se fileri razgrade, sigurno ću morati da idem na zatezanje kože lica, jer su se obrazi totalno rastegli", objašnjava Alan, pa dodaje:

"Kad tražim salon koji će mi staviti nove filere u usne, obično to niko ne želi da radi, ali onda kažem da sam spreman da potpišem sve potrebne dokumente u kojima izjavljujem da ih u slučaju pucanja usana neću tižiti", objasnio je kuvar.

Alan Džekson sav novac troši na filere
Alan Džekson sav novac troši na filere foto: Printscreen/Facebook/Alan John Jackson

Zbog neprijatnih situacija u kojima se nalazio rešio je ode na kurs i od nedavno sam sebi ubrizgava filere kada god od to poželi. Takođe je otkrio da mu se kurs višestruko isplatio, jer je ranije na svakih šest nedelja davao po 700 funti za novi tretman, a sada ga sve to izađe oko 200 funti.

"Sad mogu sam da ubrizgavam filere svakih šest nedelja ili kad god poželim", rekao je kuvar za britanski "Sun" i otkrio da li bi još nešto na sebi korigovao.

"Voleo bih da sredim i zube da budu svjetliji, a želja mi je da jednog dana uradim brazilsko podizanje zadnjice", rekao je Alan, a više njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 8 Foto: Printscreen/Facebook/Alan John Jackson
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs