"KOŽA JOJ SE RASPADA, POČELA JE I DA BUĐA" Nekada živi Ken, danas je žena zavisna od OPERACIJA, a izgledom plaši ljude

Džesika Alves, iznenadila je sve svojim novim izgledom kada su je paparaci nedavno uslikali na aerodromu

Star look
21:27h Autor:
"KOŽA JOJ SE RASPADA, POČELA JE I DA BUĐA" Nekada živi Ken, danas je žena zavisna od OPERACIJA, a izgledom plaši ljude
Bivši živi Ken plaši ljude novim izgledom, Foto: Amauri Nehn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Već svi jako dobro znaju za ljudskog Kena koji je nedavno postao ljudska barbika. Nekada Rodrigo Alves, sada Džesika Alves svojim plastičnim operacijama ne prestaje da šokira javnost.

Na njih je potrošila hiljade dolara, a za sada ih je napravila više od 100. Prvo je iz običnog muškarca želela da postane živi Ken, a kada je to i ostvarila, odlučila je da ipak želi da bude žena.

Džesika Alves imala je preko 100 operacija
Džesika Alves imala je preko 100 operacijafoto: Profimedia/editorial images

Ponovo je uspela da zaprepasti sve kada su je paparici uslikali na aerodromu u veoma provokativnom izdanju, međutim, sve pada u vodu kada pogled padne na njeno deformisano lice.

Alvesova je u prošlosti bila poznata po mnogobrojnim operacijama, sa kojima nije prestala ni kada je zbog istih mogla da izgubi život, a pre nekoliko meseci ponovo je zatezala lice kako bi izgledala mlađe.

Džesika Alves nedavno je smanjila želudac
Džesika Alves nedavno je smanjila želudacfoto: Profimedia/editorial images

Kako strani mediji prenose operisala je svoj nos 11 puta i sada jedva diše, a oči jedva da može da zavori. Džesika je prošle godine išla čak u Tursku kako bi operisala želudac. Sada joj je ostalo 20 posto zapremine želuca te kaže da više ne oseća glad.

Džesika je uslikana prilikom povratka iz rodnog Brazila, a na sebi je imala pripijeni rakopčani kombinezon, a njeno prenašminkano lice nije moglo da prođe neprimećeno.

Džesika alves želi da postane majka
Džesika alves želi da postane majkafoto: Amauri Nehn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, šuška se da je Alvesova išla u Brazil i kako bi se dodatno raspitala za transplataciju materice, što je pominjala i sama pre nekoliko meseci, kako bi postala prva trans žena kojoj je ovaj zahvat uspešno odrađen.

Njena porodica žestoko se protivi tome, i pokušava da je "dozove pameti", međjutim, Džesika ne odustaje iako je nedavno imala problem sa gangrenomna određenim delovima tela nakon intervencija.

"Koža joj buđa na par mesta i raspada se nakon operacije", rekao je jedan prijatelj koji je sa njom bio u Azerbejdžanu gde je radila još jedno zatezanje lica i liposukciju, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 10 Foto: MATRIXPICTURES.CO.UK / Matrixpictures / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs