DNEVNI HOROSKOP ZA 5. OKTOBAR: Vaga PARTNERU pravi ljubomorne scene, a OVI znaci prolaze kroz ozbiljnu krizu

Dnevni horoskop za sredu kaže kako Lav uspešno izbegava sve obaveze, dok Jarac tvrdoglavo odbija da se promeni

Lifestyle
Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 5. OKTOBAR: Vaga PARTNERU pravi ljubomorne scene, a OVI znaci prolaze kroz ozbiljnu krizu
Horoskop za 5. oktobar 2022., Foto: Profimedia

Ovan

Posao: Ono na šta prvo pomislite trebalo bi da vam bude dalja smernica kada su neki bitni poslovni detalji u pitanju. Prilika i mogućnosti će biti, vaše je samo da ne budete impulsivni previše.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, dana pred vama obećava mnogo aktivnosti, mnogo zanimljivih osoba u vašem okruženju. Možete obnoviti neočekivano kontakt sa nekim koga jako dugo niste videli.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

Bik

Posao: Može vam biti ponuđena prilika za napredovanje ili pak promenu radnog mesta i tako dobijete ono što već duže vreme priželjkujete.

Ljubav: Posvetite se druženju sa prijateljima, ali ne zaboravite da uključite i svoju dragu osobu. Prijaće vam veće društvo.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Blizanci

Posao: Obratite veliku pažnju na tehnička sredstva, na računare, mobilne telefone, gde može doći do problema, nestanka bitnih podataka, kvarova

Ljubav: Moguć je interesantan susret na sasvim neočekivanom i neuobičajenom mestu. Budite svom šarm raspoloženju, zabavni.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Rak

Posao: Posao iziskuje mnogo energije potrebna vam je pomoć i stoga se obratite se proverenim saradnicima.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje je na vašem ljubavnom planu. Kao da jedno drugo gušite brojnim sitnim nezadovoljstvima.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Lav

Posao: Malo nervoze može biti prisutno u kontaktu sa nadređenima, ali ovo vreme možete iskoristiti i za pokretanje nekih svojih kreativnih planova i idejnih rešenja.

Ljubav: Može doći do promena u ophođenju partnera prema vama, nemojte biti iznenađeni potrudite se da otkrijete razloge.

Zdravlje: Respiratorne tegobe.

Devica

Posao: Odličan radni dan očekuje većinu Devica. Solidan tempo i korektna saradnja trebalo bi da omoguće zadovoljavajuće rezultate.

Ljubav: Pokušajte sa nekim porodičnim okupljanjem ili nekim ulaganjima u životni prostor poradite na učvršćivanju vaših pomalo napetih odnosa.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Vaga

Posao: Uz dobru organizaciju i pomoć nekog od proverenih saradnika sve možete postići, pa i pokrenuti nove poslovne dogovore.

Ljubav: Vi ste centralna figura u vašem okruženju, što nailazi na veliko interesovanje suprotnog pola. Budite šarmantni i u svom element, flertujte, uživajte u lepom društvu.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Škorpija

Posao: Budite u pokretu, komunicirajte, predlažite novine, neko bi mogao i da vam pruži neočekivanu podršku u svemu.

Ljubav: Više osoba je zainteresovano za vašu malenkost, ali neki pokazuju izvesnu dozu opreza da vam priđu. Dajte šansu da vas neko i malo bolje upozna, nemate takvih prilika uvek.

Zdravlje: Više šetajte i budite na svežem vazduhu.

Strelac

Posao: Više svoje pažnje usmerite u poslovna partnerstva i saradnje, jer možete u ovim segmentima imati probleme i zastoje.

Ljubav: Fina priča i novi kontakti trebalo bi da vam danas idu od ruke, dovoljno za flert i strast, za nešto ozbiljnije sačekajte povoljniji ljubavni period.

Zdravlje: Moguće promene raspoloženja.

Jarac

Posao: Kraj radnog dana trebalo bi da dočekate sa objektivnim razlozima da budete zadovoljniji nego što ste mogli zamisliti, u najpozitivnijem profesionalnom scenariju.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni povoljan je dan da uživate u kontaktima sa suprotnim polom bez ikakvog opterećenja i razmišljanja u kom pravcu bi sve to moglo ići na dalje. .

Zdravlje: Obavite preventivne lekarske preglede.

Vodolija

Posao: Moguće je da ćete danas moći da uvedete i neke novitete u poslovne aktivnosti, posebno na polju komunikacije i tehničke organizacije i na taj način postignete željeni cilj.

Ljubav: Vi ste u svom svetu i posvećeni poslovnim obavezama ili vam je fokus na nekim drugim sferama, a i draga osoba je pomalo distancirana.

Zdravlje: Psihofizički umor, iscrpljenost.

Ribe

Posao: Možete imati neku napetu situaciju, nesporazume od strane kolega, nemojte dozvoliti da vas uvuku u rasprave, bežite od toga.

Ljubav: Neophodno je da ispravite neke greške i vi i voljena osoba, da se ponovo približite, da ponovo uspostavite onaj emotivni sklad. Ništa nije nemoguće i zato budite vi inicijator razgovora.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs