"SAMO 3 ZNAKA ZODIJAKA SU POSEBNA": Najpoznatija astrološkinja Džun Davitasvili tvrdila je da ONI mogu da osvoje svet

Evgenija Davitasvili, poznatija kao Djuna, bila je ruska iseliteljka, pisac, slikar i javna ličnost. Njene astrološke prognoze bile su veoma cenjene

Lifestyle
09:19h Autor:
"SAMO 3 ZNAKA ZODIJAKA SU POSEBNA": Najpoznatija astrološkinja Džun Davitasvili tvrdila je da ONI mogu da osvoje svet
Foto: Profimedia

Za vreme SSSR-a Džun Davitasvili bila je poznata kao vidovnjakinja i isceliteljka. Ljudi iz celog sveta dolazili su kod nje da je pitaju za savet ili da im prorekne sudbinu. Ali ono što svi najviše pamte su njene reči da su samo ova tri znaka Zodijaka posebna i da ako hoće, mogu da osvoje svet!

Evo o kojim znacima je reč:

Ovan

Život Ovna je poput rolokoster, a sve zbog njihovog posebnog karaktera. Predstavnici ovog horoskopskog znaka, kako je Džun verovala, stalno žele sve odjednom. Ali zaboravljaju da život nije bajka i da nisu u zemlji čuda. Međutim, kombinacija više različitih okolnosti može dati slične rezultate. S druge strane, spremnost Ovna na bilo kakav ishod i žrtvu je ogromna garancija uspeha. Ovaj horoskopski znak je otvoren i iskren, njegovi predstavnici su puni zanimljivih trikova i spremni su da pokušaju da ih primene.

Lav

Lav je grabežljivac, to jest onaj koji nije samo spreman da uništi sve na svom putu, već i onaj koji zan da vreba. Ako ste dobro upoznati sa čak jednim Lavom, verovatno već znate koliko vešto mogu da čekaju i koliko mogu biti teške njihove strateške igre. Džun je primetila da je njihova sposobnost čekanja ponekad jednostavno neverovatna - to mogu biti godine doslednog i jasnog očekivanja trenutka kada morate da napravite oštar priliv energije, niz aktivnosti i na kraju dobijete zasluženu nagradu.

Istovremeno, Lavovi ne mogu odustati ako nisu uspeli. Oni će smisliti novi plan i krenuti dalje. Sposobnost ovog znaka da preuzme kontrolu nad sobom jednostavno je neverovatan.

Džun Davitashvili
foto: Profimedia

Ribe

Džun je verovala da je ovaj horoskopski znak svakako podcenjivan, ali uzalud. U početku tihe Ribe, brzo sve savladaju u novom timu, ne vole sporove i nesmetano kreću ka svom cilju.

Uprkos činjenici da Ribe izgledaju zatvoreno, u njihovoj se glavi zapravo događa aktivan misaoni proces. Sve dok se pitate zašto su tako čudne i udaljene, Ribe brzo istražuju celu situaciju i preuzimaju kontrolu nad apsolutno svim. Uvek su jedan korak ispred. Oni znaju kako da deluju krajnje pasivno u periodu kada se drugi svađaju. Oni znaju da zarade novac na način kome nika ne bi palo na pamet - to je veština koju Ribe efikasno koriste.

Da li se slažete sa Džun?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs