ASTRO PROGNOZA

VENERA JE U VAGI I SA SUNCEM DONOSI PERIOD ZA PAMĆENJE: Ovi znaci do 23. oktobra neće znati šta ih je snašlo

Venera u Vagi, koja je u konjukciji sa suncem donosi nam brojne povoljne prilike kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu, zato dobro iskoristite to!

Zanimljivosti
21:49h Autor:
VENERA JE U VAGI I SA SUNCEM DONOSI PERIOD ZA PAMĆENJE: Ovi znaci do 23. oktobra neće znati šta ih je snašlo
Venera u Vagi donosi period za pamćenje za sve, Foto: Shutterstock

Ukoliko ste u prethodnom periodu imali bilo kakvih nesuglasica ili bili zapostavljeni, sada se to sve može znatno poboljšati. Pred nama su dani ljubavi, sklada i izmirenja, pa čak i u brakovima koji imaju dugoročnih problema. Bićete obazirivi prema voljenom biću i većina neće želeti da uradi ništa bez saglasnosti druge strane.

Sama Venera teži da se spoji sa drugom stranom te je ovo period kada će mnogi želeti da svoj život podele sa dragom osobom. Pod uplivom ljubavne energije i oni koji su sami, želeće da imaju kraj sebe nekoga, pa će se lakše odlučivati da pozovu dragu osobu na sastanak, predlože susret ili se udvaraju Samim tim, ulazimo u period kada će se mnogi zaljubljivati i započinjati ljubavne veze, piše Astroregulus.com.

par, ljubav, ljubavni par
foto: Shutterstock

A oni koji su već u vezama, mogu postati još prisniji ili svoju ljubav krunisati veridbom i brakom. Upravo, ovo je period i kada će mnogi brakovi započeti i kada nas očekuje puno venčanja.

U svakodnevnici, primetićete da vam treba društvo, čak i kada idete u prodavnicu. To može biti i prijateljica koje će vam pomoći da izaberete odavni predmet, jer će vam sugeristati da li vam to stoji ili ne.

Venera predstavlja ženski pol, pa će dame dostva vremena provoditi brinući u svom izgledu, želeći da kroz lepotu i prvilačnost budu dopadljive muškarcima. Ali, osim toga, žene će privlačti svojom ženstvenošću, mirnoćom i elegancijom.

Kuvar
foto: Profimedia

Period je dobar za umetnike, muzičare, političare, diplomatiju, advokate, poslastičare, kuvare. Sada možete puno toga postići na miran način, kroz diplomatiju. Niko neće trpeti grubosti i nekulturu, te izbegavajte takvo ponašanja.

Ono što je jako zanimljivo je da će Venera sve vreme ovog tranzita biti u konjunkciji sa Suncem, zbog toga je ovo jako poseban period koji će svi dobro upamtiti. Mnogi će se zaljubljivati i počinjati veze, drugi se mogu veriti ili započinjati zajednički život.

Sunce opisuje autoritete, šefove, direktore, predsednike, vlast i ovaj tranzit sa Venerom govori da nas očekuju dobici, da će ljudi na pozicijama želeti da nam izađu u susret i obraduju nas. Takođe, mnogi će želeti da mirnim putem reše probleme pa možemo reći da će mnogi dati šansu diplomatiji i miru.

poslovni ljudi, posao
foto: Shutterstock

Tokom tranzita "Venera u Vagi" treba obratiti pažnju i na sledeće aspekte:

Od 30.9 do 1.10 – Venera u opoziciji sa Jupiterom ukazuje na to da ne treba da pravite velike troškove. Ne očekujte previše jer vam se planovi mogu izjaloviti. Sputavanje dobre energije. Sumnjičavost i nepoverenje u osećanja druge strane.

13. oktobar – Venera inkonjukcija Uran – Neočekivane promene. Trazavice u emotvinim odnosima. Prekidi. Svađe. Iznenadni i potpuno neočekivani susreti.

13,14 i 15.10 – Venera u trigonu sa Saturnom je povoljno za vraćanje starih dugova. Ovaj tranzit donosi prijatne kontakte, povratak starih simpatija i aktivaciju starih flertova. Može doći do obnove ljubavnih veza. Stabilnost.

Od 16.10 do 21.10 – Venera u trigonu sa Marsom donosi pojačanu privlačnost i seksualnost. Ovo je doba strastvenosti i skladnih emotivnih odnosa.Fizička želja. Mnogi odnosi će biti započeti baš u ovom periodu.

Krevet, Ljubav, Par
foto: Profimedia

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS? (Čitajte predikcije i za podznak)

OVAN – Pred vama je sjajan ljubavni period a posebno dobar odnos ćete imati polovinom oktobra. Sklad. Pohvale kroz klijente ili mušterije.

BIK – Sjajni odnosi sa kolegama. Uspeh. Udvaranje uticajne osobe ili šefa.

BLIZANCI – Ljubav možete upoznati na poslu ili na putu dok idete na posao.

RAK – Vaš ljubavni život se može promeniti. Potrudite se i vi da ovih dana malo više provodite van kuće. Sreća preko dece. Proširenje porodice.

LAV -Ovo je period u kojem ćete imati odlične odnose sa rođacima. Putovanje.

DEVICA – U prvoj polovini oktobra vam stižu dobici, a u drugoj se spremite za kraće putovanje.

VAGA – Venera u vašem polju govori da je ovo vreme za ljubav i romantična dešavanja. Čuda su moguća i srećni preokreti. Sad ili nikad.

ŠKORPIJA – Lako možete izgubiti glavu. Početak tajne ljubavne veze.

STRELAC – Privućiće vas jedna veoma neobična i intrigantna osoba koja ima potpuno neverovatan pristup od svih koje ste do sada sreli.

JARAC – Očekuju vas srećni trenuci za pamćenje. Nemojte sputavati svoje raspoloženje sa crnim mislima. Osoba iz inostranstva čezne za vama.

VODOLIJA – Mnoge Vodolije će biti u čudu zbog partnerove promene, no brzo će se prilagoditi i pridružiti mu se u svakom segmentu svog života. Strastvenost.

RIBE – Ako planirate proširenje porodice, onda je pravi trenutak. Oni slobodni, mogu započeti vezu koja se bazira na strastima i seksipilu.

(Stil / Astroregulus.com / Astrolog Ana Raković)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs