DNEVNI HOROSKOP ZA 1. OKTOBAR: Škorpija mora da se opusti, a OVAJ znak će današnji dan pamtiti po nečemu veoma LEPOM

Horoskop za subotu, 1. oktobar kaže kako Vaga mora biti veoma oprezna, dok Lav može da "uživa za sve pare"

Lifestyle
08:40h Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 1. OKTOBAR: Škorpija mora da se opusti, a OVAJ znak će današnji dan pamtiti po nečemu veoma LEPOM
Horoskop za 1. oktobar 2022. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Opušten prvi dan vikenda je pred većinom Ovnova da uživaju pre svega u nekim rekreativnim aktivnostima.

Ljubav: Posvetite ovaj dan sebi i uživanju u svemu onome što vam najviše odgovara.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Nemojte da vas iznenadi ako vam današnje planove poremete neke obaveze na koje ste možda zaboravili, a vezane su za neke nove poslovne aktivnosti.

Ljubav: Moguće je očekivati da vam neskriveno interesovanje i naklonost pokaže osoba koju već duže vremena poznajete preko posla.

Zdravlje: Prijala bi vam šetnja, boravak u prirodi.

Blizanci

Posao: Sve možete postići na vreme danas, samo ako se ne rasplinete na više strana, zato se najpre organizujte dobro.

Ljubav: Bar jednu priliku da svoje šarmerske kvalitete pokažete imaćete ukoliko planirate neki izlazak sa društvom. Uživajte.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Dosta obaveza je pred Rakovima tako da što pre prionete na posao pre ćete završiti. Nema razloga za zabrinutost da nešto nećete stići.

Ljubav: Nije preporučljivo da sedite i čekate da se nešto desi na vašem ljubavnom planu. Vreme je da se malo više pokrenete, prilika ima u vašoj blizini.

Zdravlje: Osim umora nema značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Jedan opušten dan je pred Lavovima. Obaveza i ako bude moći ćete sa lakoćom da obavite. Preporuka je da višak vremena posvetite rekreaciji, sportskim aktivnostima.

Ljubav: Verovatno ništa bitno i konkretno neće se desiti tokom ovog dana, ali ako se nešto i pojavi vrlo je moguće da nećete ni registrovati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Dosta obaveza očekuje Device i ove subote. Potrudite se da posvetite dovoljno vremena i adekvatnom odmoru koji vam je preko potreban.

Ljubav: Ako ste zadovoljni i makar sitnijom pozitivnom promenom iz prethodnog perioda, iskoristite ovaj dan za uživanje u postignutom.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vaga

Posao: Nije isključeno da vas danas očekuje kraći poslovni put i postizanje nekog bitnog dogovora, koji već neko vreme iščekujete.

Ljubav: Povoljni astrološki aspekti daju vam dobru osnovu da se angažujete u sferi ljubavi i napravite prisniji kontakt sa osobom koja vam privlači pažnju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Škorpije bi ovu subotu trebale da provedu u opuštanju i odmoru, kako bi prikupile energiju za naredni poslovni ciklus. Odradite samo ono što je neodložno.

Ljubav: Opuštanje vam je potrebno i kada je ljubav u pitanju. Ne bi trebalo da vam nedostaje energije i motiva za neku fino osmišljenu akciju. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Danas bi obave trebali da ostavite po strani i posvetite se sebi, odmoru, druženju i svemu onome što vas ispunjava pozitivnom energijom.

Ljubav: Sjajan dan je za sve vrste provoda, izlazaka. Iskoristite ga maksimalno u dobrom raspoloženju.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Za vredne i istrajne Jarčeve ova subota dolazi ipak kao poručena da malo smanje gas i pozabave se samo neodložnim poslovima.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas na ljubavnom planu. Možda bi trebalo da se više pozabavite sopstvenim očekivanjima.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Vodolija

Posao: Ukoliko imate nešto više obaveza vrlo je verovatno da će vam neko od saradnika biti na raspolaganju i spreman da vam pomogne.

Ljubav: Dobar je dan za provod, druženje sa prijateljima, izlaske. Budite opušteni, prijaće vam.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ne preterujte danas sa bilo kakvim aktivnostima, vreme je da prikočite, odmorite i dobro razmislite o narednim koracima kada je posao u pitanju.

Ljubav: Na ljubavnom planu zato očekuje vas dan izazova i lepih mogućnosti u vidu novih poznanstava, a vama je da se opustite i uživate u trenutku.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs