ASTRO PROGNOZA

DANAS STIŽE RETROGRADNI MARS, A SA NJIM I MNOGE POTEŠKOĆE: 2 znaka biće baš na udaru do 12. januara, a ONI će PROCVETATI

Evo kako će na nas uticati retrogradni Mars, dobro se naoružajte strpljenjem!

Zanimljivosti
09:02h Autor:
DANAS STIŽE RETROGRADNI MARS, A SA NJIM I MNOGE POTEŠKOĆE: 2 znaka biće baš na udaru do 12. januara, a ONI će PROCVETATI
Kako će na nas uticati retrogradni Mars?, Foto: Shutterstock

Dobre vesti su što, čak, tri planete sledećeg meseca prestaju sa retrogradnim kretanjem - Merkur 2. oktobra, Pluton 8. i Saturn 28. Ali, iako smo mislili da konačno možemo malo da odahnemo, prevarili smo se, jer Mars kreće u retro hod sutra i trajaće sve do 12. januara 2023. godine. Zbgo toga će nam se često činiti da ljudi previše pričaju i obećavaju, ne pokazujući se na delu.

Na udaru retrogradnog Marsa su posebno sledeća tri horoskopsa znaka! I dok astrolozi jednima predviđaju velike poslove uspehe i odličnu situaciju na emotivnom planu, drugima upozoravaju da ostavrenje nekih planova bolje ostave za narednu godinu.

devojka, Tužna Devojka
foto: Shutterstock

OVAN

Pripadnici ovog horoskopskog znaka imaju veliku potrebu da nešto promene u životu, od posla do emotivnog stanja. Savet astrologa je da sve veće odluke odlože za narednu godinu i to do 15. januara.

RAK

Rakovima tokom narednog perioda predstoji lepa porodična i ljubavna atmosfera. I dok na privatnom planu sve savršeno funkcioniše, na drugim poljima vreba opasnost. Posebno upozorenje je za njih da ne ulaze u pozajmicu, bilo od banke ili prijatelja, rođaka.

Dinari, Novac
foto: Shutterstock

VODOLIJA

Vodolije tokom narednih nekoliko nedelja moraju biti maksimalno koncentrisane, pogotovo kada je posao u pitanju. Predstoji period “hoda po ivici” na svim poljima, ali će od 25. stvari biti osetno bolje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs