šok

BIZARNO PISMO PEDOFILA ISPLIVALO U JAVNOST: Osumnjičeni za nestanak Medli Meken uporedio nemačkog tužioca sa Hitlerom


Osumnjičen za otmicu i potencijalno ubistvo devojčice Medlin Meken Kristijan Brukner, koji se nalazi u zatvoru u Nemačkoj napisao je bizarno pismo, koje je dospelo u javnost.

Lifestyle
Autor:
BIZARNO PISMO PEDOFILA ISPLIVALO U JAVNOST: Osumnjičeni za nestanak Medli Meken uporedio nemačkog tužioca sa Hitlerom
Foto: Profimedia

Kristijan Brukner je zatvorsko pismo namenio nemačkom tužiocu Hansu Kristijanu Voltersu kog je uporedio sa nacističkim vođom Adolfom Hilterom.

On je u pismu napisao da nemačka policija "treba da se smiri ili ućuti“.

- Nije na meni da iznosim dokaze. Pitajte tužioca na isti način kao što pitate mene. Pitajte ga zašto je uništio život ljudskog bića iznošenjem laži u javnost 2020. godine", piše u šokantnom pismu Kristijan Bruknera, piše Metro.

Brukner (45) se trenutno nalazi na odsluženju sedmogodišnje kazne u zatvoru u Oldenburgu zbog silovanja 72-godišnje Amerikanke u Portugalu 2005. godine.

On je takođe ranije osuđivan za seksualno zlostavljanje šestogodišnje devojčice, zločin se desio 1994. kada je on imao 17 godina.

Kako piše nemački Bild, on je devetogodišnjem dečaku "spustio pantalone" pre nego što je pobegao.

Brukner je već dve godine glavni osumnjičeni za otmicu MedlinMeken, ali protiv njega još nije podignuta optužnica.

Da podsetimo, Brukner je živeo u kombiju u Praia da Luz u Portugalu, otprilike u isto vreme kada je Madlen oteta iz obližnje vile u kojoj je njena porodica bila na odrmoru.

Nestala je trećeg maja 2007. godine, nakon što su njeni roditelji Kejt i Džeri Meken ostavili nju i njena dva brata i sestre da spavaju dok su bili na večeri sa prijateljima u obližnjem restoranu.

U aprilu su portugalski istražitelji proglasili Brueknera kao "arguido" što je označava status onoga ko se smatra više od svedoka, ali koji nije uhapšen ili optužen.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs