UŽIVA PUNIM PLUĆIMA

U STANJU JE DA POTROŠI HILJADE DOLARA DNEVNO, A NEMA NI DAN RADNOG STAŽA: Nije normalno da žena radi od 9 do 5!

"Nije istina da ništa ne radim, izgledati ovako dobro je izuzetno težak posao", kaže ona

Lifestyle
17:50h Autor:
U STANJU JE DA POTROŠI HILJADE DOLARA DNEVNO, A NEMA NI DAN RADNOG STAŽA: Nije normalno da žena radi od 9 do 5!
Foto: Printscreen Instagram / therealsahd

Roma Abdeselam često se hvali kako dnevno zna da potroši i do 40 hiljada funti svojih roditelja.

Roma na društvenoj mreži TikTok ima više od 600 hiljada pratioca, dok je na Instagramu prati nešto više od 70 hiljada ljudi. Ona redovno objavljuje videozapise koji prikazuju njen ekstravagantni način života.

Bilo da odlazi u salone lepote ili troši novac u Cartieru, Roma tvrdi da nije istina da ne radi baš ništa. Kako sama kaže, i ostajanje kod kuće zahteva puno napora.

– Briga o sebi kao ženi posao je sam po sebi. Nemam pojma kako žene koje rade od 9 do 5 sati uspevaju da odu u salon i da izgledaju lepo. Nije normlno raditi svaki dan po 8 sati.

INSTAGRAM MI BRIŠE PROFIL JER SAM PREVIŠE LEPA: Žene me mrze, nemam drugarice jer me njihovi muževi žele! (FOTO)

Iako nema posao, gotovo da nema slobodnog trenutka u danu ove Njujorčanke.

– Volim da svoj dan započnem šoljicom kafe, ali mrzim da je spremam, pa samo naručim da mi je dostave kući. Nakon toga najčešće sledi sat vremena vežbanja. Nakon toga sređujem frizuru i provodim popodne u kupovini s prijateljima, nakon što obavim ručak – uvek jedem u 13 sati. Nakon toga trudim se da još jedan trening uradim i ostaje mi dovoljno vremena da se spremim za večernji izlazak, govori Roma.

Njen životni stil u potpunosti finansiraju njeni roditelji, a Roma iskreno priznaje da ne voli ‘ni prstom mrdnuti’, čak i kad su najjednostavniji zadaci u pitanju, ako za iste može nekome da plati da ih obavi umesto nje.

STEFAN (20) KUPIO LAVA, PA GA DRŽI KAO KUĆNOG LJUBIMCA U STANU USRED BEOGRADA: Da li je to normalno?! (VIDEO)

– Mrzim sama da perem kosu, to zahteva puno posla, tako da uvek neko dođe da mi sredi frizuru. Mrzim da rdim sve što me zamara, ne znam da operem kosu pa zato imam druge koji to čine umesto mene, priznaje.

Ipak to je samo jedna stavka. Najviše novca troši na garderobu, za koju procenjuje da sada vredi oko 1,6 miliona funti, a influenserka godišnje potroši 250 hiljada funti na odeću.

– Četiri puta nedeljno idem u shopping, a najviše što sam potrošila u jednome danu bilo je 40 hiljada funti. Najčešće te autfite obučem samo jednom ili dva puta pre nego što ih se rešim. -

BOGATAŠ SA PUSTOG OSTRVA SAD IMA JEDAN VELIKI PROBLEM: Nemam više 18 godina, sve mi je teže i teže! (FOTO)

Osim odeće, ova devojka najviše troši i na tretmane lepote, a njih ima poprilično.

– Svaka tri meseca odem na botoks i japansko iscrtavanje obrva, odnosno microblading. Svaki drugi mesec obavim i hemijski piling, a onda jednom nedeljno imam tretman zatezanja tela, limfnu masažu i masažu lica, nabraja Roma.

I dok je ona više nego zadovoljna svojim načinom životam ne krije da bi njenei roditelji voleli da ona počne da radi.

Nikada nisam imala džeparac, ali su mi ga roditelji jednom uskratili jer sam trošila oko 122 hiljade funti mesečno. Oduzeli su mi kreditnu karticu. Moja porodica me tera da se zaposlim, ali meni se ta ideja ne sviđa.

URADIO JE VIŠE OD 70 OPERACIJA DA BI IZGLEDAO KAO KEN: A onda je promenio pol i izgleda JEZIVO! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs