Ima li granica

Užas: Oralno zadovoljila 24 muškarca nasred bara, za besplatno piće!

Devojka, o kojoj bruji čitav svet, zadovoljavala je muškarce koji su se zatekli u prepunom klubu popularnog španskog letovališta Magaluf, u zamenu za piće koje košta tri evra, a takav trend uveliko uzima maha
Lifestyle
14:32h
Užas: Oralno zadovoljila 24 muškarca nasred bara, za besplatno piće!
Foto: Ilustracija: Thinkstock

Turistikinja u španskom letovalištu, poznatom po ludim i vrelim noćima, postala je preko noći glavna tema zapadnih medija i društvenih mreža nakon što je snimak na kome oralno zadovoljava 24 muškarca u prepunom baru, i to u zamenu za piće.

Video snimak na kojem plava devojka, za koju se veruje da je Britanka, seksualno zadovoljava jednog po jednog gosta bara u Magalufu na Majorci, izazvao je bes širom Španije ali i Velike Britanije čiji su mladi stanovnici već dobili etiketu razvratnika na odmoru.

Eksplicitni snimak, u trajanju od oko dva i po minuta, pokazuje kako mlada plavuša pruža seksualne usluge muškarcima na sred plesnog podijuma. Podstaknuta od strane osobe koja je snimala dešavanje mobilnim telefonom, devojka kreće od jednog do drugog mladića, dok u pozadini trešti muzika. Klip se završava kada muzika prestane i začuje se glas di džeja.

Rečeno je da je devojka za svoju akciju dobila flašu pića koje ne košta više od 3 evra. Snimak se raširio preko društvenih mreža Tviter i Fejsbuk, nakon što je šerovan od strane velikog broja britanskih turista koji su boravili u Španiji.

Smatra se da je ovaj događaj deo trenda koji se na engleskom jeziku zove mamading, a u pitanju je igra u kojoj barovi podstiču mlade žene na seks radnje u zamenu za besplatni alkohol. Izraz je, inače, izveden iz španskog slenga mamada, što označava seksualni čin.

Mnogi korisnici društvenih mreža su bili zgroženi tim snimkom, koji je povučen, ali se na raznim forumima mogu videti eksplicitne fotografije.

Gradonačelnik Magalufa Manuel Onieva naredio je policijsku istragu povodom takozvanih mamading barova. On je upozorio da kafiće čeka zatvaranje ako se ispostavi da krše zakon.

Ovo nije jedinstveni incident u poznatom letovalištu. Prošle godine, lokalno stanovništvo se žalilo da su ih stotine pijanih turista sprečavali da se voze glavnim ulicama Magalufa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs