užas

ŠTA SVE ZNAMO DO SADA O NESTANKU MARIJANE SEIFERT: Sestra Maja: Ovo je agonija koju nikada nikome ne bih poželela!

Maja Kovačević, sestra nestale Marijana Seifert, otkrila je potpuno jednu drugu Marijaninu stranu od one koju je javnost imala prilike da vidi!

Lifestyle
17:08h Autor:
ŠTA SVE ZNAMO DO SADA O NESTANKU MARIJANE SEIFERT: Sestra Maja: Ovo je agonija koju nikada nikome ne bih poželela!
Foto: PritnscreenJutjub/VELIKI BRAT

Marijana Seifert (38) pobednica rijalitija "Veliki brat" 2001. godine, nestala je 27. aprila aprila ove godine kada je njen suprug Karlo Seifer prijavio nestanak i od tada joj se gubi svaki trag.

Potraga za Marijanom još uvek traje, ali porodica nije dobila nikakve informacije.

Njeni roditelji i sestra Maja Kovačević proživljavaju agoniju. Maja je progovorila za javnost i kaže da porodica ema nove informacije o Marijani, ali i otkrila stvari koje šira javnost nije znala o popularnoj Kninjanki.

"Ona se napolju, pred ljudima, pravila jaka. Nije želela da pokaže koliko je iznutra krhka i nežna, a u stvari ju je jako pogađalo šta ljudi o njoj govore i zbog toga je duboko u sebi patila. Ti loši komentari i zli jezici su itekako uticali na njen život. Svima je žejela da ugoditi i nažalost, baš zbog takvog stava, često je sama sebi najviše znala da nanese štetu. Ali, šta god da je radila, njena decasu uvek bila na prvom mestu", kaže Maja Kovačević.

"Nemamo nikakvih novih informacija. Policija je ispitala svu rodbinu, prijatelje i poznanike, a koliko znam, još uvek pretražuju njen mobilni. Ovo je agonija koju nikada nikome ne bih poželela. Roditelji su potpuno srhani i veoma teško se nose s tom celom situacijom, s tim iščekivanjem, neizvesnošću...", dodala je.

"Jedino što želimo je to da Marijanu pronađu jer ovo je neizdrživo", rekla je Maja za Story.

Inače, Marijana ima dvoje dece. Iz prvog braka ima 12-godišnju kćerku, a iz braka s Karlom ima sina starog nešto više od godinu dana.

Da podsetimo, Marijana Seifert, nekada Črvljak, poznata je po učešću i pobedi u regionalnom Velikom Bratu 2011. godine u Srbiji. U rijaliti je ušla kao udata žena, tada supruga Ivana Čvrljka kojeg je javno prevarila s Nikolom Nemeševićem Nemešom, s kojim je kasnije kratko bila u braku.

Rođena je 1984. godine u Splitu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs