EMA KORONEL AJSPURO

NARKO ŠEFICA RAZBACIVALA SE MILIJARDAMA, NA NJOJ JE SVE PRŠTALO OD LUKSUZA: Ovako izgleda kad život priredi hladan tuš!

Supruga ozloglašenog meksičkog narkobosa poznatog kao "El Čapo" u junu je priznala krivicu za optužbe koje se kreću od zavere do ilegalne prodaje droge, sada je osuđena odlukom suda

Lifestyle
19:58h Autor:
NARKO ŠEFICA RAZBACIVALA SE MILIJARDAMA, NA NJOJ JE SVE PRŠTALO OD LUKSUZA: Ovako izgleda kad život priredi hladan tuš!
Foto: Profimedia

Ema Koronel Ajspuro (32), supruga ozloglašenog narkobosa Hoakina Guzmana "El Čapa" osuđena je na tri godine zatvora pod optužbom da je pomagala u vođenju kriminalne imperije svog muža od više milijardi dolara, a imala je i ulogu u njegovom bekstvu iz pritvora nakon što je uhvaćen 2014.

Gospođa Koronel, bivša kraljica lepote koja se udala za El Čapa na svoj 18. rođendan uhapšena je na međunarodnom aerodromu Dales blizu Vašingtona, dve godine nakon što je njen suprug osuđen na doživotnu robiju, piše NY.Times.com.

Ema Koronel Ajspuro
foto: Profimedia

Dvojna američko-meksička državljanka u svetu poznata kao diva Sinaloe, obožavala je raskošno oblačenje, skupocenu odeći i nakit, te o njenom stilu života mnogi nisu mogli ni da sanjaju.

Kao i njen muž dugo je bila u središtu javnosti zbog raskošnog životnog stila.

Prisustvovala je skoro svakom danu tromesečnog suđenja suprugu u Njujorku, tokom kojeg je čula ne samo iskaze i izveštaje o svirepim ubistvima i silovanjima, već i tvrdnje da je špijunirao nju i ljubavnice.

Inače, sa 17 godina je upoznala Hoakina Guzmana koji je imao 49 godina i krunisao je titulom jedne od ključnih figura u vođenju narko kartela Sinaloa.

Ema Koronel Ajspuro
foto: Profimedia

Na saslušanju za izricanje kazne u Federalnom okružnom sudu u Vašingtonu izrazila je žaljenje zbog sovjih zločina i molila sudiju da Rudolfa Kontrerasa da ignoriše činjenicu da je supruga narkobosa. Izrazila je kajanje rekavši da ju je sramota zbog učestovanja u narko kartelu svog muža.

Iako je njen muž bio iza rešetaka, Ema je imala niz novih poslovnih projekata. Najavila je pokretanje modne linije sa inicijalima svog supruga - JGL, što je možda i logičan potez s obzirom da u Meksiku ima status modne ikone.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs