otkrila sanja marković

BJELA JE ZNAO DA URADI OVO, SVI SMO GA ZAPANJENO GLEDALI: Glumica Sanja Marković otkrila anegdotu sa snimanja Tome!


Film Toma obara sve rekorde gledanosti u bioskopima

Lifestyle
14:20h Autor:
BJELA JE ZNAO DA URADI OVO, SVI SMO GA ZAPANJENO GLEDALI: Glumica Sanja Marković otkrila anegdotu sa snimanja Tome!
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Glumica Sanja Marković, najpoznatija po ulozi Gordane Zdravković, supruge Tome Zdravkovića u filmu „Toma“ gostujući u "Vikendu na K1" otkrila JE nove detalje sa snimanja.

- Dragan Bjelogrlić je znao da odigra i Tomu i Gocu preda mnom i Milanom i mi smo ga zapanjeno gledali. Napravila bi se neverovatna atmosfera i u nekim trenucima niko ništa nije morao da kaže. Ubacite se u Bjelogrlićevo magnetno polje i fokus je tu, bila sam fascinirana. – Ispričala je Sanja Marković.

Dragan Bjelogrlić
foto: Kurir / Sonja Spasić

Ona je podelila sa gledaocima kako je postala Goca Zdravković.

- Imala sam pitanja i za sebe i za druge kakva je Goca Zdravković kao osoba. Taj istraživački momenat je uvek važan za glumca, a s druge strane kada sam pročitala scenario oduševila sam se kako je Goca napisana i onda sam se samo prepustila instinktu, jer sam znala da ako previše razmišljam kako ću je igrati neću moći da se opustim.

Mlada glumica je u „Vikendu na K1“ otkrila kako se osećala kada je upoznala Milana Marića.

- Milan je predivan, upoznala sam ga na kastingu za „Tomu“, kastinzi su inače jako strašni, jer je tu mnogo ljudi koje ne poznaješ. Brzo sam stekla utisak kao da Milana baš dugo poznajem, kao da mi je brat, a tako se i ponašao prema meni, za sve je bio tu, i to se vidi i u Tomi.

Sanja je ispričala i kako se oseća povodom rekordne gledanosti filma „Toma“ u bioskopima.

- Niko nije mogao da nasluti da će se ovo desiti, ne u ovoj meri. Na festivalu u Novom Sadu sam stajala najbliže do publike, to je bilo katarzično plakanje i vikanje, svi su bili u u šoku, kao i ja. Nisam mogla ni da se poklonim... Bilo je nestvarno, tu emociju neću zaboraviti do kraja života. – Ispričala je Sanja Marković za K1 televiziju u „Vikendu na K1“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs