Da vas pitam

DRUGARICA JE ODLUČILA DA NA MOJE VENČANJE DOĐE U SVOJOJ VENČANICI: Da li je to normalno?

Kada biste vi doživele ovako nešto, kako biste reagovale

Lifestyle
08:32h Autor:
DRUGARICA JE ODLUČILA DA NA MOJE VENČANJE DOĐE U SVOJOJ VENČANICI: Da li je to normalno?
Foto: Shutterstock

Pandemija koronavirusa poremetila je planove za venčanje brojnim parovima. Većina je bila prisiljena da ovaj srećni dan pomere za bolja vremena, dok su drugi smanjili broj gostiju kako bi svečanost protekla u sigurnom okruženju.

Korisnica Reddita jedna je od tih dama. Zbog pandemije koronavirusa odlučila se za malo venčanje sa tek tridesetak gostiju.

Problem je bila drugarica Karla.

"Karla se udala pre šest meseci. Zajednička drugarica me juče nazvala da mi kaže kako Karla planira da na moju svadbu dođe u haljini sa svog venčanja. Nije u pitanju venčanica, već haljina u koju se presvukla nakon venčanja. Reč je o vrlo glamuroznoj haljini za mlade.

Ja sam s druge strane odabrala vrlo jednostavnu venčanicu za sebe – skupa je, izgledam sjajno u njoj, ali nema sav taj sjaj kao njena. Rekla sam drugaricama da obuku šta god požele jer je svadba mala i želim da se svi dobro provedu. Ali nisam ni sanjala da bi se ovako nešto moglo dogoditi. Znam da je Karla imala venčanje usred pandemije i da mnogi nisu videli njenu haljinu, ali svejedno sam ljuta. Drugarica se ponudila da razgovara s njom i da je odgovori od odluke ako je to ono što ja želim. Ne mogu direktno da se obratim Karli, jer mi nije rekla da će nositi tu haljnu. Ne znam šta da radim?"

Šta biste vi radili kada bi se na vašem venčanju pojavila devojka glamuroznije obučena nego vi?

Podelite sa nama svoje mišljenje u komentarima ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs