navikla na stres

NATAŠA BEKVALAC: Teško mi je da održavam figuru! Volim da uživam u svim blagodetima u životu!

Popularna novosadska barbika tvrdi da je uspela da sačuva svoj duševni mir tokom pandemije

Lifestyle
14:17h Autor:
NATAŠA BEKVALAC: Teško mi je da održavam figuru! Volim da uživam u svim blagodetima u životu!
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Stresne situacije svi podnosimo različito, a pandemija koronavirusa ,koja je potpuno promenila našu svakodnevicu, uticala je sve.

Ipak, Nataša Bekvalac tvrdi da je naučila da se nosi s nepredvidim situacijama.

"Ja sam generalno spremna na stres. Tako sam napravljena i takav mi je život", počela je iskreno razgovor Nataša i dodala da je, za razliku od mnogih, uspela da sačuva duševni mir tokom pandemije koronavirusa.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Cela situacija izazvana koronom nije bila tako ekstremna za mene jer sam doživljavala mnogo ekstremnije stvari u privatnom životu", rekla je pevačica.

Da je uspela da sredi život, pokazuje i to što je skroz promenila životne navike - potpuno je promenila ishranu i dosta trenira. To je rezultiralo besprekornim fizičkim izgledom

"Teško mi je da održavam figuru, iskrena da budem. Volim da uživam u životu i svim blagodetima života, uključujući i hranu", priznala je Nataša za Alo! i dodala da se mnogo toga odriče kako bi imala dobru liniju.

"Oskudevam u hrani i mnogo vežbam, tako uspevam da budem fit", rekla je pevačica kojoj je nedostalo druženje sa publikom i jedva je čekala da se vrati nastupima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs