astro prognoze

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. JUN: Ukoliko ste u potrazi za novim radnim mestom, imaćete sreće!

Lavovi su jako motivisani, Bikove čeka poslovni napredak, Device su pune energije

Lifestyle
09:58h Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 14. JUN: Ukoliko ste u potrazi za novim radnim mestom, imaćete sreće!
Foto: Adria Media TV

OVAN

Nove okolnosti na poslovnom polju vam neće odgovarati i bićete veoma nezadovoljni. Danas su vaši bračni problemi došli do tačke ključanja. Moguće je da ćete imati veće poteškoće sa partnerom. Mogući su problemi sa kičmom.

BIK

Očekuje vas prilika da na poslovnom polju napredujete. Imaćete dosta pozitivnih prilika ispred sebe. Danas ćete biti iskreni i pokazati svoja osećanja prema osobi do koje vam je stalo. Odlično se osećate danas!

BLIZANCI

Vaš posao je stabilan i nemate veće brige. Možete da očekujete povoljan dan ispred sebe. Moguće je da ćete sa voljenom osobom doći do trzavica i problema u narednom periodu. Povedite računa o unosu tečnosti.

RAK

Donošenje novih odluka bi moglo teže da vam pada u narednom periodu. Moguće je da ste prilično nesigurni u sve. Ukoliko ste u vezi možete da očekujete da će voljena osoba želeti da odete korak dalje. Zdravlje vam je dobro.

LAV

Jako ste motivisani i posvećeni ste svom poslu maksimalno. Možete da očekujete da će vam se trud isplatiti. Danas vas očekuje zanimljiv susret sa osobom koja će pokazati da ima osećanja ka vama. Osećate se odlično.

DEVICA

Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnim okolnostima. Moguće su dobre prilike za novu zaradu. Danas vas očekuje prilika da uđete u novu emotivnu vezu koja će trajati na duže staze. Puni ste energije!

VAGA

Danas bi mogao da bude vaš srećan dan. Očekuje vas povoljna prilika za poslovno napredovanje. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite nešto prisniji kontakt sa osobom do koje vam je stalo. Mogući su problemi sa bešikom.

ŠKORPIJA

Moguće je da sa saradnicima imate probleme u komunikaciji i da vam nije ni malo lako da ostvarite bolji odnos. Dopada vam se osoba koja je povezana sa inostranstvom. Osetljivi su vam sinusi. Pazite na zdravlje.

STRELAC

Pokretanje novog projekta bi moglo da vam donese pozitivne poslovne promene u narednom periodu. Vaš odnos sa voljenom osobom dolazi do minus faze u kojoj ste skloni udaljavanju. Prijala bi vam malo jača ishrana.

JARAC

Danas budite oprezni na polju posla i nemojte mnogo da poveravate svoje tajne drugima. Očekuje vas nepovoljan period. Moguće je da vam se dopada osoba koja pokazuje određenu distancu. Proverite svoju dioptriju.

VODOLIJA

Važno je da pokažete dovpljno upornosti i posvećenosti svom poslu tokom današnjeg dana. Na polju emocija vam nije ni malo lako da ostvarite ono što želite. Dosta toga vas ograničava. Prijao bi vam odmor.

RIBE

Danas ćete dobiti pomoć oko posla. Ukoliko ste u potrazi za novim radnim mestom, imaćete sreće. Pokušavate da nađete prave reči da voljenoj osobi pokažete osećanja koja gajite prema njoj. Bez problema sa zdravljem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs