Vreme je za novi početak

Nikad nije kasno da dišete punim plućima: 5 koraka do novog života!

Ako niste zadovoljni postojećim, i vi možete da izgradite novi život. Imate sebe, a to je ono što vam treba
Lifestyle
23:08h Autor:
Nikad nije kasno da dišete punim plućima: 5 koraka do novog života!
Foto: Thinkstock

Sve što vam treba je dobar plan. Staza koju ćete slediti. Strategija koja će vam pomoći da se saberete, dignete glavu i ponovo dišete punim plućima.

Previše obveza i previše emocija su jako loša kombinacija – vreme je za novi početak.

1. Oslobodite se prošlostiOvo se ne može dovoljno često naglašavati. Ne možete da krenete napred dok za sobom vučete teret prošlosti. Ovo nije lako, ali tuga zbog gubitaka i odluka koje ste doneli ničemu vam ne služe. Ne treba da zaboravite. Rupa u vašem srcu zbog nekih stvari nikad neće nestati, ali imajte na umu da zaslužujete da budete srećni i da je vreme da izgradite novi život.

OVDE pročitajte kako da povratite veru u sebe.

2. Napravite viziju nove budućnosti

Pravi je izazov i samo razmišljanje o budućnosti kakvu želite. Dopustite idejama da vam prolaze kroz glavu. Otkrijete svoje strasti i šta vas uzbuđuje.

3. Neka vaši ciljevi budu realniNerealni ciljevi uvek vode do razočaranja. Pre nego što izgradite novi život, morate da se osvestite gde ste sada. Postavite pametne ciljeve. Oni su merljivi, dokučivi, relevantni i mogu da se dosegnu u nekoj jedinici vremena.

OVDE pročitajte deset jednostavnih saveta za duži život.

4. Delujte

Svaki dan napravite spisak stvari koje bi trebalo da obavite kako biste se približili onome što želite. Obavljajte ih jednu po jednu. Nemojte da legnete u krevet dok sve sa liste ne obavite. Sledite ovaj savet i novi život će stići pre nego što mislite.

5. Ne zaboravite da se negujete i uživatePrema sebi morate uviek da budete pažljivi. Zdravo se hranite, odmarajte dovoljno i budite aktivni. Nemojte da ignorišete svoje fizičke i mentalne potrebe.

OVDE pročitajte u čemu je tajna sreće i zadovoljstva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs