sudbinski susret bliznakinja

IMALA JE SAMO 3 MESECA KADA JE USVOJENA, 25 GODINA KASNIJE ŽIVOT JOJ SE MENJA IZ KORENA: Neverovatna priča! (FOTO)

Jedan odlazak u London okrenuo joj je život naglavačke. Posle 25 godina otkrila je da ima sestru bliznakinju i prvi put je upoznala

Lifestyle
17:42h Autor:
IMALA JE SAMO 3 MESECA KADA JE USVOJENA, 25 GODINA KASNIJE ŽIVOT JOJ SE MENJA IZ KORENA: Neverovatna priča! (FOTO)
Foto: PrintscreenJutjub/Anaïs Bordier

Anais Bordier (33) iz Južne Koreje imala je samo tri meseca kada su je usvojili roditelji iz Pariza. U njenim dokumentima pisalo je da nema braće i sestara, ali ona je uvek zamišljala da ima sestru.

2012. godine otišla je u London na studije modnog dizajna i jednog dana sasvim slučajno na Jutjubu saznala da ima sestru bliznakinju.

" Imala sam zamišljenu prijateljicu koja se zvala Ane i uvek je bila sa mnom. Svima sam govorila za nju iako tada nisam znala da stvarno imam sestru", ispričala je Anais.

"Videla sam Jutjub video u kom sam bila ja. To mi je bilo čudno jer nisam snimala video. Bila sam sigurna da je to šala, osim ako nisam bila toliko pijana da se ne sećam. Bila je to najčudnija stvar, jednostavno nisam mogla da razumem. Kosa nam je bila ista, imala je čak i pege - što je zaista neobično za azijsku devojku. Ali, govorila je američkim naglaskom. Trudila sam se da ostane mirna, ali osećala sam da se događa nešto neverovatno", ispričala je Anais.

Dva meseca bezuspešno je pokušavala da pronađe devojku s video snimka, a onda je u februaru 2013. njen prijatelj Kelsang ponovo ugledao devojku - u najavi za jedan film.

" Ruke su mi zadrhtale kada sam izguglala njeno ime i pronašla Samantu Futerman. Tada sam videla datum njenog rođendana - 19. novembar 1987. - a tada sam ja rodila. I bila je iz Koreje. Glas u mojoj glavi rekao je da je ona moja sestra blizanakinja", priča ova žena.

Kada je sve ispričala majci, onda je poslala je Samanti poruku na Fejsbuku. Nedelju dana nestrpljivo je čekala odgovor. U međuvremenu, u Los Anđelesu, Samanta se pripremala za premijeru filma.

"Kada sam videla da mi je neka osoba koja izgleda isto kao i ja poslala poruku prvo sam pomislila da je neki ludak dokopao moje slike. Onda sam pročitala poruku i šokirala se", otkrila je Samanta.

Počele su da se dopisuju i nakon tri meseca, odlučile da se i upoznaju. Samanta je doputovala u London.

"Kad sam otvorila vrata, osećala sam se kao da ću pasti u nesvest. Nismo mogle da prestanemo buljiti jedna u drugu", priseća se Anais.

Bez obzira da li vreme provode zajedno ili su razdvojene, datum upoznavanja obeležavaju svake godine.

"Jedva čekam da ostarimo i ispričamo našim unucima priču kako smo se upoznale. Jednostavno imamo toliko toga čemu se zajedno možemo radovati - zaključila je Anais, a piše The Sun.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs