Astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. APRIL: Problemi se samo gomilaju, a rešenja nigde!

Jarac uspešan, Bik umoran, Rak srećan, Škorpija besna

Lifestyle
07:28h Autor:

OVAN

Kočnice na poslovnom polju nećete uspeti da prevaziđete tako lako. Biće vam potrebno dosta vremena. Niste zadovoljni samoćom i imate potrebu da nađete osobu za ljubavnu vezu. Pazite na osetljivu bešiku.

BIK

Možete da očekujete da ćete imati priliku da napredujete iako sada tako nešto niste imali u planu. U komunikaciji sa voljenom osobom polako dolazite do otkrivanja nekih novih istina o njoj i njenoj prošlosti. Pazite na sinuse.

BLIZANCI

Stabilizacija na polju finansija je pred vama. Bićete generalno zadovoljni stanjem na poslovnom polju. Pored voljene osobe imate sve ono što želite. Vaša veza dobro funkcioniše i zadovoljni ste. Povoljan je period za početak dijete.

RAK

Nije vam lak dan na polju posla. Imate dosta lepih vesti. Vaažno je da pored svega ostanete sasvim smireni. Došli ste do svoje granice izdržljivosti i neke stvari nećete tolerisati kada je vaš partner u pitanju. Problemi sa vidom.

LAV

Ono što ste planirali na poslovnom polju danas neće moći da se realizuje. Pokažite dovoljno strpljenja. Sumnjate u partnerovu iskrenost ali nemate ni dokaz da laže. Vreme je da verujete svojoj intuiciji. Problemi sa depresijom.

DEVICA

Pokušavate da pomognete nekome od kolega ali biste time mogli da nesvesno ugrozite svoju poslovnu poziciju. Niste raspoloženi za novu vezu jer još uvek patite za osobom iz prošlosti koju volite i dalje. Problemi sa zglobovima.

VAGA

Pred vama je dan tokom kojeg ćete morati da se ozbiljno posvetite poslu jer ćete imati veliki broj obaveza. Imate utisak da ste sa voljenom osobom ne možete da rešite neke probleme koji vas prate već dugo. Problemi sa glavom.

ŠKORPIJA

Očekuje vas opušten dan na poslovnom polju. Pred vama je faza u kojoj ćete imati priliku da se malo odmorite. Imate spremnost da se posvetite osobi do koje vam je stalo kako biste osvojili njeno srce. Zdravlje vam je dobro.

STRELAC

U potrazi ste za poslom koji bi vam doneo bolju zaradu od trenutne. Osećate da je došlo vreme za promene. Iako ste imali loša iskustva u prošlosti, to ne znači da nećete krenuti da tražite neku novu ljubav. Problemi sa viškom kilograma.

JARAC

Poslovno putovanje je prošlo dobro i zadovoljni ste okolnostima koje imate na ovom polju. Osoba s kojom ste u vezi pokazuje da je jako ljubomorna, a vama to smeta i polako se udaljavate od nje. Problemi sa kožom.

VODOLIJA

Povoljan dan za posao je ispred vas. Možete da očekujte da ćete važne probleme uspeti da rešite. Zanimljivo poznanstvo vas očekuje u narednom periodu. Osećate da ste spremni za početak jedne nove veze. Odlično se osećate.

RIBE

Prilično ste nervozni i imate dosta kočnica i komplikacija na polju posla. Nije vam povoljan dan. Partner će vam pokazati da od vas očekuje neke promene ako želite da se veza nastavi. Naglašeni su osetljivi zubi i desni kod vas.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs