ASTRO PROGNOZA

26. APRILA NAM STIŽE RUŽIČASTI SUPERMESEC: Jednom znaku od ovog dana sve kreće nabolje!

Stiže nam talas pozitivne energije

Zanimljivosti
Autor:
26. APRILA NAM STIŽE RUŽIČASTI SUPERMESEC: Jednom znaku od ovog dana sve kreće nabolje!
Foto: Shutterstock

Pred nama je period pun pozitivne energije. Lunarna energija je na vrhuncu tokom punog Meseca, što dovodi do toga da se osećamo energičnije, imamo više volje i želje da ostvarimo zacrtano. Sve loše ostaje iza nas, kažu astrolozi.

26. aprila nam stiže pun Mesec, poznatiji kao ružičasti pun Mesec. Ovog meseca je u znaku Škorpije, a to znači da će nam pomoći da stvari posmatramo ispod površine i ispitamo istine koje su skrivene.

Donosi nam priliku za velike promene i napredak u svim sferama života. Takođe nam pomaže da očistimo emocionalni prtljag, podstiče nas da napravimo prostor za rast i suočimo se sa svojim osećanjima.

Pun Mesec formira opozicioni aspekt sa Suncem i uvek se javlja u suprtnom horoskopskom znaku u odnosu na Sunce. Napetost između ove dve suprotstavljene planete je ono što uzdrmava i pojačava naša osećanja tokom ovog perioda.

Moguće je da ćemo u ovom periodu biti emotivniji, osećajniji i ranjiviji. Skloni smo intezivnijim emocijama, pa pazite da nemate burne reakcije.

OVO SU NAVEĆE ZLOĆE I DOBRICE HOROSKOPA: Spletkaroš, zli genije ili beznadežno dobri - šta ste vi?

Horoskop, Astrologija
foto: Shutterstock

Za razliku od mladog Meseca koji poziva na introvertnost i usamljenost, pun Mesec je simbol socijalne interakcije, druženja i usmeravanje energije na odnose i međuljudska pitanja.

Njegovo dodatno isceljujuće dejstvo donosi i motivacija da prekinemo sa lošim navikama. Pun Mesec je simbol kraja, završetka nečeg lošeg i okretanje nove životne stranice. Mnoga toksična prijateljstva ili veze sada će se okončati.

Njaveći uticaj će imati na sve osobe rođene u znaku Škorpije. Ukoliko spadate u ovu grupu, dobro iskoristite naredni period.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs