Astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. APRIL: Flert kao lek ovih dana!

Vaga odmara, Lav umereno jede, Devica pazi na dijetu, Rak umoran, Škorpija nervozna

Lifestyle
08:34h Autor:

OVAN

 

Prilično ste samouvereni. Pravite nove poslovne planove i krećete u realizaciju istih. Očekujete brz uspeh. Zadovoljni ste odnosom sa bračnom partnerkom. Skloni ste infekcijama. Glava i bubrezi su jako osetljivi.

 

BIK

 

Prilično ste vredni i ambiciozni. Svu svoju energiju usmeravate na posao. Zadovoljni ste postignutim razultatima. Očekuju vas izazovi vezani za bračni odnos. U ovom odnosu postoji i treća osoba. Zdravlje je stabilno.

 

BLIZANCI

 

Pričuvajte se kolega. Moguć je veći sukob sa njima. Nisu svi prijateljski raspoloženi prema vama. Ukoliko ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo koje će jako brzo da preraste u vezu. Zdravlje je stabilno.

 

RAK

 

Očekuje vas dobijanje nove poslovne ponude ili veći poslovni uspeh. U svakom slučaju bićete zadovoljni poslovnom situacijom. Prilično ste optimistični kada je odnos sa bračnim partnerom u pitanju. Osećate se odlično.

 

LAV

 

Izuzetno ste zadovoljni kako se posao odvija. Imate odgovoran stav prema obavezama. Bračni partner je neraspoložen, ali vi to ne primećujete jer ste fokusirani na karijeru. Mogući su problemi sa kostima.

 

DEVICA

 

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Imate utisak da ste upali u rutinu koja vam ne odgovara. Želite promene. Prezadovoljni ste kako se veza razvija i vidite sebe u budućnosti sa partnerom. Očekuju vas problemi sa cirkulacijom.

 

VAGA

 

Ukoliko se bavite kreativnim poslom maksimalno ste posvećeni svom stvaralaštvu. Ukoliko niste umetnik koncentracija vam je loša. Prezadovoljni ste bračnim odnosom, ali vas to ne sprečava da tajno flertujete. Moguća je infekcija.

 

ŠKORPIJA

 

Koncentracija vam nije jača strana tako da ste skloni pravljenju grešaka. Imate odličnu saradnju sa strancima. Bračni odnos ulazi u krizni period. Počinjete da sumnjate u vernost partnera. Glava je osetljiva.

 

STRELAC

 

Vredni ste, odgovorni i prezadoovljni situacijom na polju. Očekuje vas priliv novca tako da vam prija osećaj finansijske sigurnosti. Pred vama je novo poznanstvo koje će jako brzo da preraste u strastvenu vezu. Zdravlje je stabilno.

 

JARAC

 

Pravite nove poslovne planove u hodu i krećete odmah sa njihovom realizacijom. Bračni partner se oslanja na vaše finansije i prilično je zadovoljan sumom novca koju ste mu dali. Zdravlje je solidno.

 

VODOLIJA

 

Očekuje vas kraći poslovni put na kome odlično prolazite. Sastanak se odvija u radnoj i optimističnoj atmosferi. Postižete svoje ciljeve. Bračni partner je sklon tajnom flertu. Zdravlje je dobro. Prija vam rekreacija.

 

RIBE

 

Očekuje vas finansijski priliv. Vredni ste. Na poslovnom sastanku dominirate i postižete uspeh. Imate utisak da je bračni partner previše okupiran finansijama, a da vas zapostavlja. Mogući su problemi sa bubrezima.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...