ASTRO PROGNOZA

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. APRIL: Dobitak stiže kad se najmanje nadate!

Bik usamljen, Devica srećna, Lav zadovoljan, Škorpija uspešna

Lifestyle
08:08h Autor:

OVAN

Očekuje vas konstruktivan razgovor sa nadređenom osobom u vezi novog poslovnog projekta. Prezadovoljni ste kako se veza razvija. To vas ne sprečava da neobavezno flertujete sa strane. Zdravlje je stabilno.

BIK

Prilično ste samouvereni, vredni i optimistični. Na poslu ste preuzeli ulogu vođe i uživate u dominaciji. Zadovoljni ste vezom. Vaše emocije su intenzivne i strastvene. Imate veća očekivanja od odnosa. Osećate se dobro.

BLIZANCI

Završavate poslovnu saradnju sa inostranim saradnicima jer ste nezadovoljni kako se odvijala. Veza se uspešno razvija iako partner ima tajne koje uspešno krije od vas. Kod muškaraca je moguć problem sa urogenitalnim traktom.

RAK

Očekuje vas uobičajeni radni dan tokom koga ćete imati puno obaveza, ali ujedno uživati u njima. Nezadovoljni ste vezom i ozbiljno razmišljate da je prekinete. Partner ne primećuje vaše nezadovoljstvo. Zdravlje je stabilno.

LAV

Očekuju vas poslovni sastanak na kome odlično prolazite. Sledi vam i priliv novca zbog koga se dobro osećate. Uživate u neobaveznom flertu i ne primećujete da bračni partner nije srećan. Mogući su bolovi u leđima.

DEVICA

Zadovoljni ste rezultatima rada. Nezadovoljni ste jer vam odlazi puno vremena da prevazilaženje teškoća. Emotivno ste neispunjeni jer ne uspevate da nađete adekvatnog partnera. Cirkulacija je loša.

VAGA

Finansije su vam stabilne. Dozvoljavate sebi da odradite neke poslove iz čistog idealizma i želje da nekom pomognete. Ukoliko ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo sa osobom iz inostranstva. Glava je jako osetljiva.

ŠKORPIJA

Jako ste vredni i imate ili više poslova ili više obaveza odrađujete paralelno. Ukoliko ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo preko posla. Zdravlje vam je osetljivo. Povedite računa o bubrezima, glavi i genitalijama.

STRELAC

Pripazite se tajnih neprijatelja na poslu. Posmatraju vas i spremaju se da vas napadnu. Veza odlično napreduje. Druga strana je sklona flertu, ali joj vi to ne zamerate, jer ste sigurni u vašu vezu. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Imate odličnu saradnju sa kolegama. Očekuje vas priliv finansija. Zadovoljni ste poslovno-finansijskom situacijom. Veza se razvija bolje nego što ste očekivali, a emocije i strast su vam žestoko proradili. Osećate se dobro.

VODOLIJA

Imate odličnu intuiciju. Najbolje da je poslušate prilikom donošenja bilo kakvih poslovnih odluka. Preuzeli ste sve porodične obaveze na sebe s obzirom da je bračni partner na putu. Zdravlje je solidno, sem što je pritisak sklon oscilacijama.

RIBE

Vredni ste, samouvereni, posvećeni obavezama. Zadovoljni ste rezultatima i imate osećaj da nema šta ne možete da postignete. Ukoliko ste slobodni nema novih dešavanja na emotivnom polju. Zdravlje je solidno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs