Astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. MART: Pažljivo birajte šta jedete i kad jedete!

Vaga usamljena, Ribe manipulativne, Škorpija srećna, Lav pun sebe

Lifestyle
08:27h Autor:
Dnevni horoskop za 20. mart 2021. godine, Foto: Adria Media TV

OVAN

 

Nestrpljivi ste, želite do poslovnog cilja da stignete prečicom, ali takvi pokušaji ne daju rezultate. Vase emocije su stabilne. Zadovoljni ste odnosom i trudite se da što više vremena provedete sa voljenom osobom. Skloni ste povredama.

 

BIK

 

Ukoliko vas očekuje odlazak na ročište bićete uspešni i zadovoljni. Generalno je poslovna situacija povoljna. Odnos sa bračnim partnerom je zadovoljavajući. Trudite se da očuvate bliskost. Zdravlje je stabilno.

 

BLIZANCI

 

Posao vam ide od ruke. Na poslovnom sastanku za koji ste se ozbiljno pripremali postižete uspeh. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Veza se postepeno i uspešno razvija. Skloni ste povredama ruku i nogu.

 

RAK

 

Potraga za poslom konačno daje rezultate. Dobijate novu poslovnu ponudu koju sa zadovoljstvom prihvatate. Komunikacija sa bračnim partnerom nije harmonična. Zdravstveno stanje je stabilno.

 

LAV

 

Generalno ste zadovoljni razvojem poslovne situacije. Prisutni su neki sitni problemi i manje nerviranje, ali to prevazilazite. Odličan je dan za novo poznanstvo sa inteligentnom osobom. Uživate u fizičkoj aktivnosti.

 

DEVICA

 

Očekuje vas nova poslovna ponuda. Ne deluje vam privlačno tako da razmišljate da je odbijete. Bračni partner misli na vas i sprema vam iznenađenje. Pritisak je nestabilan. Neke poslovne obaveze odlažete da biste se odmorili.

 

VAGA

 

Nadređena osoba vas zove na sastanak vezan za novi poslovni projekat. Imate totalno različito viđenje iste stvari. Pred vama je komunikacija sa osobom koja živi u inostranstvu. Daljina vam deluje kao problem. Obratite pažnju na izbor hrane.

 

ŠKORPIJA

 

Vaše nezadovoljstvo saradnjom sa strancima eskalira. Ne dopada vam se što ne poštuju jasno formulisan dogovor. Zadovoljni ste odnosom sa bračnom partnerom i smatrate ga stabilnim. Nervnozni ste i skloni ispadanju iz takta.

 

STRELAC

 

Oblast inostranstva je odlično prikazana. Odlazite na kraći poslovni put u inostranstvo i postižete uspeh. Odnos sa partnerom je neharmoničan. Problem je što ste napeti i lako ispadate iz takta. Partner ne želi da se svađa. Zdravlje je solidno.

 

JARAC

 

Očekuje vas nerazumevanje sa kolegama. Komunikacija je loša tako da ne uspevate da se dogovorite u vezi posla. Imate utisak da bračna partnerka pokušava da dominira u odnosu i uspešno suzbijate njene namere. Skloni ste povredama.

 

VODOLIJA

 

Sve stvari vezane za posao držite u tajnosti: finansije, planove, sastanke... Pred vama je novo poznanstvo koje se neće razviti u nešto više jer ćete u startu dobiti utisak da vas druga strana ne razume. Prisutna je mogućnost trovanja hranom.

 

RIBE

 

Na poslu nema značajnijih dešavanja. Sve se odvija po protokolu. Zaljubljeni ste i želite da što više vremena provedete sa voljenom osobom. Insistirate na učestaloj komunikaciji i susretu. Zdravlje je odlično.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...