Astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MART: Uživate u flertu!

Strelac usamljen, Bik tvrdoglav, Blizanci srećni, Jarac zadovoljan

Lifestyle
08:34h Autor:
Dnevni horoskop za 18. mart 2021. godine, Foto: Adria Media TV

OVAN

Prisutan je problem u komunikaciji sa kolegama u smislu da ne uspevate da nađete zajednički jezik. Planovi se ne realizuju kako ste zamislili. Tajna veza je i dalje aktuelna, a vaše emocije snažne. Skloni ste nervozi.

BIK

Zadovoljni ste stabilnom poslovno-finansijskom situacijom. Vaša veza se razvija. Emocije su vam sve jače i vezujete se za partnera sve više. Zdravlje je stabilno, ali bi bilo dobro da povedete računa o ishrani.

BLIZANCI

Poslovne obaveze odrađujete baš kao što ste i isplanirali. Zadovoljni ste kako se posao odvija. Partner je neraspoložen, a vi puni razumevanja. Pokušavate da ga opustite i oraspoložite. Ukoliko ste bili bolesni uspešno se oporavljate.

RAK

Nedostaje vam doza pragmatičnosti kada je posao u pitanju. Jako ste optimični, a takva su i očekivanja. Prija vam pažnja partnera. On je zaljubljen i ima potrebu da brine o vama. Prilično ste opušteni kada je unos hrane u pitanju.

LAV

Jako ste ambiciozni. Predstoji vam kraći poslovni put. Odlično ste se pripremili, samouvereni ste i postižete željeni dogovor. Gajite emocije prema osobi koja živi van zemlje. Smatrate da daljina nije problem. Zdravlje je stabilno.

DEVICA

Ukoliko ste privatnik imate naglašen osećaj samopouzdanja tako da pravite grandiozne poslovne planove. Niste zadovoljni svim segmentima veze. Dobro se slažete sa partnerom samo na intimnom nivou. Imate pojačan apetit.

VAGA

U slučaju da ste privatnik kapirate da je neophodno da pratite inovacije i da ih inkomporirate u sistem rada. Uživate u flertu. Stalno mislite na drugu osobu. Shvatate da želite nešto više od flerta – vezu! Osećate se dobro.

ŠKORPIJA

Nezadovoljni ste saradnjom sa inostranim saradnicima. Odbija vas njihov način rada, samostalno menjanje planova bez konsultacija sa vama. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. Nervi su vam nadraženi.

STRELAC

Imate odličnu saradnju sa kolegama i pravite nove poslovne planove u čiji uspeh ne sumnjate. Komunikacija sa partnerom nije najbolja. Dosta ste osetljivi i lako ispadate iz takta, ali partner svesno izbegava sukob. Zdravlje je solidno.

JARAC

Očekuju vas problemi sa kolegama. Ne samo da se ne razumete niti podržavete jedni drugi, nego ste na korak od svađe. Zadovoljni ste finansijama. Veza se normalno razvija. Razmišljate o potomstvu. Nervi su napeti.

VODOLIJA

Kreativni ste, energični, samouvereni. Jasno vam je šta tačno želite da postignete i na koji način. Odnos sa bračnim partnerom nije najbolji. Razgovarate prvenstveno o finansijama što vam smeta. Skloni ste prejedanju.

RIBE

Situacija na poslu je stabilna i sve se odvija regularno. Zainteresovani ste za poboljšanje finansija iako su one zadovoljavajuće. Uživate u stabilnom i toplom odnosu sa bračnim partnerom. Zdravlje je stabilno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...