Astro prognoza

Dnevni horoskop za 26. decembar: Plašite se grešaka!

Jarac uspešan, Vodolija usamljena, Ribe poljuljane neizvesnošću, Rak srećan

Lifestyle
10:38h Autor:

OVAN

Oslanjate se na intuiciju prilikom donošenja odluka i saradnje sa saradnicima. Održavate redovnu komunikaciju sa bivšim partnerom. Očekujete da on otvoreno ponudi nastavak veze i da vi pristanete. Zdravlje je stabilno.

BIK

Imate nerealan pogled na posao pa su vam takva očekivanja i planovi. Emocije su vam žestoko proradile. Zainteresovani ste za ulazak u vezu, ali ne želite da vršite pritisak na simpatiju. Pripazite na ishranu.

BLIZANCI

Prilično ste tajnoviti kada je vaš posao u pitanju. Plašite se da bi neko mogao da ukrade vašu ideju. Stiže novac koji ste čekali. Toliko ste zaljubljeni da je simpatiji jasno kakva osećanja gajite. Osećate se dobro.

RAK

Donosite odluku o prekidu poslovne saradnje. Imate utisak da ste izgubili previše vremena i živaca, a da niste ništa dobili. Pred vama je novo poznanstvo. Druga osoba budi želju da je bolje upoznate. Bubrezi su osetljivi.

LAV

Uspešno završavate poslovni projekat. Osećate se iscrpljeno. Poslednji atom energije uložili ste u ovaj posao. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan.

Partner želi da razgovara sa vama o finansijama. Muči vas reuma.

DEVICA

Neočekivano dobijate poslovnu ponudu kojom niste u potpunosti zadovoljni. Prvi utisak je da je nećete prihvatiti. Niste sigurno u svoja osećanja prema partneru. Sigurniji ste u njegove emocije prema vama. Cirkulacija je loša.

VAGA

Šarmantni ste, inteligentni i na provokativan način predstavljate svoju poslovnu ponudu. Imate potrebu za konstantnom komunikacijom sa voljenom osobom. Moguć je dibalnas hormona vezan za genitalije ili štitnu žlezdu.

ŠKORPIJA

Ne uspevate da rešite poslovne probleme. To negativno utiče na vaše samopouzdanje i počinjete da sumnjate u sopstvene kvalitete. Zadovoljni ste odnosom sa voljenom osobom. Glava je osetljiva, naročito sinusi.

STRELAC

Vi ste generalno optimistična osoba, ali danas već preterujete. Očekujete da ogromnu količinu obaveza odradite u ograničenom vremenskom periodu. Partner pokušava da utiče na vas da se opustite po pitanju finansija. Zdravlje

je solidno.

JARAC

Prezadovoljni ste poslovnom ponudom koja vam je stigla. Sigurni ste da ćete je prihvatiti. Bračna partnerka je zadovoljna promenom vašeg ponašanja. Vraća joj se nada da brak ipak može da opstane. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Krijete priliv novca. Sa nadređenom osobom razgovarate o novom poslovnom projektu koji vam deluje prilično interesantno. Brak smatrate stabilnim, a partnera jedinstvenim i nezamenljivim. Zdravlje je stabilno.

RIBE

Situacija na poslu je stabilna i nema nikakvih teškoća. Prilično ste zadovoljni saradnjom sa strancima. Niste očekivali da se tako dobro slažete. Očekuje vas novo, zanimljivo poznanstvo. Osećate se dobro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs