ASTRO PROGNOZA

Astrolog Džesika Adams koja je predvidela koronu tvrdi: Evo kada će se život vratiti u normalu!

Džesika otkriva kakva nas budućnost čeka

Lifestyle
13:52h Autor:
Astrolog Džesika Adams koja je predvidela koronu tvrdi: Evo kada će se život vratiti u normalu!
Foto: Shutterstock

Britanski astrolog, Džesika Adams, je godinu dana pre nego što je registorvan korona virus, predvidela njegovu pojavu. Ona je javno predskazala da će nepoznati virus uništiti svet, a takođe je istakla i ključni datum - 10. januar 2020. Ispostavilo se da je baš na taj dan zvanično potvrđena prva žrtva kovida-19 u Vuhanu.

Još početkom godine ona je iz korena promenila način života i preselila se u Tasmaniju, gde sada živi sa dva psa i gaji kokoške.

Kako je objasnila, u zvezdama je bila zapisana katastrofa u 2020, a ona je tom javnom objavom želela da upozori ljude kako bi na vreme napravili ušteđevinu i bili spremni da će se svet "okrenuti naglavačke".

Ponovo se oglasila, i evo kakva su njena predviđanja:

"Ujedinjeno Kraljevstvo će se podeliti na četiri potpuno različite zemlje, a Italija će najverovatnije napustiti EU sledeće godine. Ali sve će se to dogoditi tek nakon što prođe sezona praznika. Uprokos svemu sa koronom, Božić (prema Gregorijanskom kalendaru 25. decembar) će za većinu biti sjajan", kaže Adams.

"Situacija počinje da se menja otprilike tri dana pre Badnje večeri (21. decembar), dešavaju se ciklusi koji nisu viđeni decenijama, a tiču se prijateljstava i globalne bezbednosti. Napokon ćemo se okupiti", kaže astrolog.

Adams je takođe objavila svoju prognozu u vezi sa klimatskom krizom na planeti. Po njoj situacija će početi da se poboljšava od 2026. godine.

Što se tiče korone, Džesika je uverena da će ljudi jednostavno naučiti da žive sa kovidom koji će sledeće godine biti doživljavan slično običnom grupu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs