Idemo offline!

Da li možeš da budeš offline na jedan dan? Pridruži se Coca-Cola izazovu

Da li se sećate kako smo zabavljali pre interneta?

Lifestyle
Autor:
Da li možeš da budeš offline na jedan dan? Pridruži se Coca-Cola izazovu
Foto: Promo

Coca-Cola je tradicionalno tu da pokrene prazničnu čaroliju i ove godine nas podseća da najlepši poklon koji nekome možemo da damo, smo upravo mi sami.

Dolazak novogodišnjih praznika budi u nama najlepše emocije i podseća nas na trenutke koji su važni, a na koje često zaboravimo usled ubrzanog tempa života. Bez obzira na poteškoće sa kojima se suočavamo, budimo tu jedni za druge istvarajmo uspomene kojih ćemo se rado sećati.

Pridruži se Coca-Cola #idemoOFFline danu i 27. decembra pokreni one male dragocene trenutke za koje ti nije potreban razlog, već samo tvoje vreme, jer ove godine, najlepši poklon si ti.

Da li se sećaš kako smo se zabavljali pre interneta? Okupi ukućane, provedi vreme sa njima igrajući asocijacije, kaladont ili pantomime i pokreni praznično raspoloženje.

Znamo da mama najbolje kuva, ali da li znaš kako priprema tvoje naomiljenije jelo? Pomozi joj u pripremanju i saznaj koji tajni sastojak koristi. Stvori sećanja koja se pamte.

Ugasi telefon, tablet ili kompjuter na jedan dan i svoje vreme posveti onima koje voliš, jer su upravo trenuci provedeni u krugu najdražih, ono što će ti uvek vratiti osmeh na lice.

Podeli #idemoOFFline post 27. decembra, taguj Coca-Cola Instagram stranicu, ugasi internet i uživaj u danu sa najdražima, jer ove godine, najlepši poklon si ti.

Da li možeš da budeš offline na jedan dan? Sada imaš vremena, posebno ako prestaneš sa skrolovanjem. Više informacija potraži na Coca Cola Srbija Instagram stranici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs