MTEL u Nemačkoj – vrhunski TV sadržaj i povoljni pozivi na jednom mestu

Savremene tehnologije pomažu nam ne samo u svakodnevnoj komunikaciji i rešavanju različitih izazova, vrlo često one su i zgodan izvor zabave i popravljanja raspoloženja.

Lifestyle
Autor:
MTEL u Nemačkoj – vrhunski TV sadržaj i povoljni pozivi na jednom mestu
Foto: PROMO

Upravo nostalgija može da bude jedno od takvih raspoloženja s kojim se redovno susreću naša rodbina ili prijatelji rasejani širom sveta. Često razmišljamo šta da im pošaljemo, pa da delići nekadašnje domovine postanu prijatan trenutak u slagalici njihove svakodnevice.

Zašto da se ne čujemo češće, kako da im prenesemo taj specifični delić ovog prostora? U traženju odgovora može da nam pomogne saznanje da je od skoro u Nemačkoj prisutan MTEL Germany, ćerka firma Telekoma Srbija, čime je ova kompanija nastavila svoje širenje na evropskom tržištu.

Deliće ovog prostora možda najbolje odražvaju različiti televizijski sadržaji u ponudi premijum MTEL TV paketa, pogotovo ekskluzivni igrani program, domaće serije i filmovi u kojima nastupaju najbolji glumci s prostora Balkana, u vrhunskoj domaćoj produkciji ili u saradnji sa vodećim svetskim produkcijama, kao što je Amazon Prime VIdeo. Pored igranog programa i Video kluba, MTEL paketi sadrže i odličan izbor omiljenih muzičkih, sportskih i informativnih TV kanala sa prostora bivše Jugoslavije.

Mts
foto: PROMO

MTEL paketi mobilne telefonije sadrže sve što je potrebno. Obuhvataju i internet i razgovore, pa tako MTEL #45 nudi 45 GB za surfovanje netom u Nemačkoj, EU, Velikoj Britaniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Švajcarskoj i Severnoj Makedoniji, dok uz Allnet Flat korisnici dobijaju neograničene pozive unutar Nemačke i ka MTEL Zoni. Roaming Plus dodatak, jedinstven na nemačkom trzistu, obezbeđuje još 12 GB internet saobraćaja u Rusiji, Turskoj, Albaniji, Izraelu Egiptu i Indiji. Ovu, kao sve ostale tarife u Nemackoj, zaokružuje uključena zaštita od sajber pretnji MTEL Netprotect, koja korisnicima pruža automatsku zaštitu od pristupa nebezbednim internet stranicama.

Pružanje usluga u Nemačkoj i zvanično pokrivanje celokupnog regiona koji uključuje još Austriju i Švajcarsku, ujedno donosi i brojne pogodnosti za korisnike kakva je i jedinstvena MTEL zona. Na taj način je omogućen roming u svim mrežama članica grupe, bez dodatnih troškova, kao i neograničeno pozivanje svih mreža Telekom Srbija grupe u Srbiji, BiH, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Švajcarskoj, Nemačkoj i Austriji.

Predviđeno je da u narednom periodu u Nemačkoj bude otvoreno dodatnih 30 poslovnica, kao deo mreže koja već sada putem podružnica MTEL-a u Austriji i Švajcarskoj pruža usluge za više od 200.000 korisnika.

Za više informacija o ponudi MTEL Germany posetite zvaničnu internet stranicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs