Tradicija prazničnog doba

Novogodišnje rezolucije – kako povećati šanse da se ostvari planirano

Sa novom godinom, dolazi i period u kome sumiramo šta smo sve uradili i kada biramo obećanja koja dajemo sebi za narednu godinu - a to je nabolje uraditi zajedno uz najbliže

Lifestyle
Autor:
Novogodišnje rezolucije – kako povećati šanse da se ostvari planirano
Foto: Shutterstock

Uz božićne pesme, irvase na džemperima i poklone pod jelkama, sa krajem godine obično nam dolazi i vreme za novogodišnje rezolucije. To je period kada preispitujemo šta smo sve postigli u minuloj godini i kada pravimo planove šta sve želimo da vidimo, naučimo i probamo – u godini koja nam kuca na vrata.

Sastavljanje novogodišnjih rezolucija korisnije je u društvu. O konceptu sreće, o onome što nas čini zadovoljnima ili što nam uvek nekako izmičeiz ruku, kao i kako da na to utičemo, najbolje je popričati u krugu bliskih prijatelja. A uz novogodišnje delikatese i dekoraciju, čašu kuvanog vina ili toplog čaja, to može prerasti uprelepo druženje i prazničnu tradiciju! Bilo da to organizujete uživo, ukoliko prilike dopuštaju, ili on-line na šta nas je pandemija naučila, predlažemo da sa najbližim prijateljima rezimirate godinu, razmenite ideje za narednu, podržavate se i dopunjujete u namerama i - što je najvažnije – zapišete šta je isplanirano. Taj papir će biti vaše svedočanstvo i vaše obećanje dato drugima i sebi. U toku godine, nastavite sa međusobnom podrškom i pružajte dobar primer jedni drugima. Neka vaši uspesi, postignuća i ispunjena obećanja posluže kao motivacija drugima. Ako neko zastane, pogurajte ga.

Podsetite ga na spisak i novogodišnja obećanja. Ako vama ponestane elana, potražite ga u uspesima svojih prijatelja. A kada protekne godinai ponovo se sastanete sa svojim najdražima i starim spiskom novogodišnjih odluka - začudićete se koliko je njih štiklirano. Jer, uz međusobnu podršku, uvek je sve lakše!

Praznici, Devojka, Lista želja, Sreća, Nova godina
foto: Shutterstock

Neka jedna od tih rezolucija za 2021. godinu bude da se više posvetite sebi! Da sami sebe obradujete sitnicama koje život znače. osmeh. Naravno, obradujete i svoje najdraže ukusnim poklonima, jer njihovi osmesi će duplirati sreću. A da vam sve to omogući, u ovom prazničnom periodu, pobrinuo se Super Vero i organizovao novogodišnju nagradnu igru kako bi vam doneo najlepši poklon – uzbudljivu kupovinu u 2021. godini!

U toku trajanja nagradne igre, od 3. do 30.12.2020, svake nedelje biće podeljeno 70.000 dinara i dva puta po 30.000 dinara za kupovinu u Super Vero marketima. Glavna nagrada, od 500.000 dinara za kupovinu, izvlači se na kraju nagrade igre - i to za 3 dobitnika! Nagrade se dodeljuju u vaučerima za kupovinu u Super Vero marketima u 2021 godini. Bogat i kvalitetan asortiman Super Vero proizvoda omogućiće vam da mnoge novogodišnje rezolucije odmah i ispunite! U tome će vam pomoći i uzbudljiv izbor Jumbo proizvoda za koje takođe možete da iskoristite osvojene vaučere.

Kako biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da pošaljete SMS, sa brojem računa na kome ste ostvarili uslov za učešće u nagradnoj igri, na 8888. Uslov za učešće se ostvaruje kupovinom promotivnih proizvoda u minimalnom iznosu od 500 dinara. Spisak promotivnih proizvoda se nalazi u brošuri, na info pultu u marketima, kao i na Super Vero sajtu.

Naše novogodišnje obećanje biće da ćemo nastaviti sa specijalnim akcijama i povoljnim cenama, kao i ulaganjem u kvalitet i asortiman u Super Vero i Jumbo marketima. Vama ostaje da učestvujte u nagradnoj igri i ostvaranje svojihpojedinih novogodišnjih rezolucija prepustite Super Veru!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs