Astro prognoza

Dnevni horoskop za 20. decembar: Opušteni ste i fokusirani na sreću!

Škorpija u novim projektima, Ovan očekuje uspeh, Jarac srećan, Bik uspešan, Lav umoran

Lifestyle
10:37h Autor:

OVAN

Sve što ste ulagali u posao sada vam se vraća. Očekuje vas veći poslovni uspeh i zbog toga ste zadovoljni, ponosni i srećni. Bračna partnerka se nada da ćete imati više vremena i da ćete joj se konačno posvetiti. Osećate se odlično.

BIK

Saradnja se inostranim poslovnim partnerima jako dobro napreduje tako da vam oni nude proširenje saradnje. Zainteresovani ste za osobu koja ima status vašeg prijatelja. Plašite se da javno priznate svoja osećanja. Ograničite unos

hrane.

BLIZANCI

Nadređena osoba vas poziva na sastanak. Upoznaje vas sa novim poslovnim projektom i vašom ulogom u njemu. Sa bračnim partnerom odlazite na kraći put. Opušteni ste i fokusirani jedno na drugo. Potreban vam je odmor.

RAK

Vaš trud konačno donosi veće rezultate. Zbunjeni ste jer deluje kao da su kolege time neprijatno iznenađeni. Imate utisak da je bračni partner totalno nezainteresovan za opstanak braka. Mogući su problemi sa reumom.

LAV

Odlazite na poslovni put obuzeti tremom, a vraćate se pobedničkog raspoloženja. Prezadovoljni ste uspehom u koji niste bili sigurni. Sa simpatijom održavate redovnu komunikaciju. Pritisak je sklon variranju.

DEVICA

Dolazi do promene poslovnih planova. Nadređena osoba vas obaveštava o vašim novim obavezama. Emocije su vam žestoko proradile, ali vas stidljivost sprečava da ih spontano ispoljite. Mogući su problemi sa pritiskom.

VAGA

Šarmantni ste, inteligentni i zanimljivo pričate. Ostavljate odličan utisak tokom intervua. Vaš imidž u javnosti je maksimalno pozitivan. Bavite se emotivnom introspekcijom i priznajete sebi da ste pravili propuste. Mogući su problemi sa spavanjem.

ŠKORPIJA

Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom u vezi novog projekta. Želi da vi imate vodeću ulogu u njemu jer veruje u vaše kvalitete. Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Glava je osetljiva, naročito sinusi.

STRELAC

Zadovoljni ste stabilnom poslovnom situacijom. Stiže i novčani dobitak. U potpunosti ste ispunjeni poslovnom sferom. Bračna partnerka očekuje da je finansijski podržite. Pripazite na ishranu, naročito na unos nezdrave hrane.

JARAC

Imate odličnu komunikaciju sa kolegama. Slično razmišljate i imate želju da što pre odradite obaveze. Sigurni ste u emocije partnera, ali priželjkujete da ih više pokazuje. Zdravlje je generalno stabilno, samo je glava osetljiva.

VODOLIJA

Gajite preterana očekivanja od saradnje sa strancima. Nemate iste ciljeve, tako da će teško doći do dugoročne saradnje koju priželjkujete. Odlazite na kraći izlet sa voljenom osobom i maksimalno uživate. Pokušajte da ograničite unos hrane.

RIBE

Vredni ste i ambiciozni. Osmišljavate nove, gradiozne planove. Samouvereni ste i ubeđeni u poslovni uspeh. Imate simpatiju i maštate o ljubavi, ali nemate hrabrosti da otvoreno priznate svoja osećanja drugoj osobi. Zdravlje je stabilno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs