Astro prognoza

Dnevni horoskop za 10. novembar: Držite sve pod kontrolom!

Vaga umorna, Jarac uspešan, Vodolija zadovoljna, Strelac srećan

Lifestyle
08:14h Autor:

OVAN

Razočarani ste prekidom komunikacije sa inostranim saradnicima. Gajili ste nadu da ćete ostvariti uspešnu saradnju. Zainteresovani ste za osobu koja je udaljena od vas i daljina vam se ne čini kao problem. Neraspoloženi ste.

BIK

Svesni ste da poslovno okruženje nije prijateljski nastrojeno prema vama, ali vi uporno radite kako mislite da treba. Loša komunikacija sa voljenom osobom se završava prekidom iste. Odličan je dan za posetu ginekologa.

BLIZANCI

Prilično ste komunikativni i sugestivni, a vaša priča je puna entuzijazma. Bez ikakvih problema postižete željeni sporazum. Neopušteni ste u vezi i pokušavate da kontrolišete partnera čime on nije oduševljen. Zdravlje je stabilno.

RAK

Kolegama predlažete ideje koji im se ne dopadaju. Vi ste prilično uporni da ih oni prihvate, ali njima se one iskreno ne dopadaju. Osećate se usamljeno. Priželjkujete da nađete drugu polovinu što pre. Mogući su problemi sa kožom.

LAV

Zabrinuti ste zbog situacije na poslu. Posla nema, a to se direktno odražava na stanje finansija. Sa partnerom ne uspevate da uspostavite normalnu komunikaciju. Pokušavate da dominirate što drugu stranu odbija. Moguća je

reuma.

DEVICA

Uspešno regulišete poslovni problem zahvaljujući privatnom poznanstvu. U emotivnom smislu ste prilično usamljeni. Imate potrebu za opuštenom, redovnom komunikacijom o svakodnevnim stvarima. Zdravlje je stabilno.

VAGA

Zadovoljni ste kako se posao odvija, ali i prilivom finansija. Očekuje vas iznenadni susret sa simpatijom. Niste ga očekivali pa se ne snalazite najbolje. Ne uspevate da ostvarite normalnu komunikaciju. Preterujete sa unosom hrane.

ŠKORPIJA

Atmosfera na poslu je prilično naelektrisana. Spremili ste se i ako vam neko nešto kaže znaćete šta da kažete i kako da uzvratite. Nezadovoljni ste brakom. Razmišljate o dobrim i lošim stranama braka. Mogući su problemi sa sinusima.

STRELAC

Pod stresom ste zbog posla i finansija. Imate jako puno obaveza, dok su sa druge strane finansije prilično ograničene. Nezadovoljni ste vezom i prekidate je. Preumorni ste. Najbolja stvar koju možete da uradite za sebe je da se odmorite.

JARAC

Vaši rigidni stavovi su prilično nepopularni i donose vam probleme. Od postizanja poslovnog dogovora nema ništa, a druga strana čak prekida komunikaciju. Nezadovoljni ste vezom i razmišljate o raskidu. Mogući su problemi sa zglobovima.

VODOLIJA

Poslovnim saradnicima predstavljate poslovnu situaciju mnogo boljom nego što jeste. Druga strana planira da proveri vašu priču. Smeta vam posesivnost partnera i to što ne razume vašu potrebu az druženjem. Pojavljuju se znaci alergije.

RIBE

Zadovoljni ste poslovnim uspehom i time što ste samostalno stigli do njega. Dolazi do poboljašanja odnosa u braku. Drago vam je što se ponovo osećate voljeno. Slobodno pokazujete emocije partneru. Zdravlje je stabilno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...